Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   Intrebare despre HU si Amplif. (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/20620-intrebare-hu-amplif.html)

83-FBJ 17-07-06 15:50

Intrebare despre HU si Amplif.

Buna,

1. Ce ziceti de aparatul asta? (HU) http://www.************/produse/CD-MP3...ic/CQ-C3303NE/

2. Am tot vazut pe unele site-uri (************...**************...) amplificatoare pe 2 canale. M-am tot chinuit sa pricep (da, nu ma prea stiu la amplificatoare :oops: ) cum amplific eu 4 difuzoare cu un amplificator pe 2 canale. Stie cineva?

Multumesc anticipat pt raspunsurile voastre

83-FBJ 17-07-06 16:10

Re: Intrebare despre HU si Amplif.

Mai am inca 1 intrebare :lol:

3) Se poate monta un amplificator sub scaunul soferului sau celalat scaun?

p_vio46 17-07-06 16:52

poti monta amplificatorul unde vrei , dar e de preferat sa il ai la indemana sa poti umbla la reglaje, cat despre un amplificator pe 2 canale din cate stiu eu nu poti pune sa amplifici 4 difuzoare

alinneagoe 17-07-06 20:32

daca ai de gand sa montezi amplificatorul sub scaun, ai grija la urmatoarea treaba: in mod normal el are nevoie de spatiu pt ventilatie, pt racire. cu cat e mai mare si mai puternic cu atat e mai nasol daca il pui in spatiu mic.

83-FBJ 17-07-06 20:39

Quote:

Originally Posted by alinneagoe
daca ai de gand sa montezi amplificatorul sub scaun, ai grija la urmatoarea treaba: in mod normal el are nevoie de spatiu pt ventilatie, pt racire. cu cat e mai mare si mai puternic cu atat e mai nasol daca il pui in spatiu mic.

Sa zicem, ca, de exemplu, numai acolo il pot monta. Care ar fi puterea maxima "suportata", daca se poate zice asa? :lol:

bad_boy2k 17-07-06 21:42

nu se poate zice asa... se iau unul relativ mic... 2-300w maxim si se monteaza ventilatoare (daca are posibilitatea, cum au toate cele bune).
da, se pot lega 4 difuzoare la un amp cu 2 canale... in paralel se numeste metoda si implica :
difuzoare absolut identice
amplificator care sa suporte sarcini de 2 ohmi (cele mai multe suporta)
si nu in ultimul rand, o corelatie buna si corecta intre ele

Gabriel_xenon 18-07-06 09:46

io mi-am instalat statzia sub scaunul din dreapta si sta foarte bine
in spate am instalat un covor din caufiuc k s nu mai imi murdareasca totzi tzaranii mocheta...acele covor acopera statzia(o mica parte din ea-cea vizibila) si nici nu zici q ai statzie in masina...sub scaun vin reglajelesi nu ai tb :)
ce-i drept o statzie se incinge...si ii trebuie spatziu de racire...
dar cu un ventilator puternic...io zic k potzi s rezolvi tba
chestia cu statzia in porbagaj ma enerva...daq avea o melodie mai nasoala si nu mergea reglata din cass...trebuia sa deschid porbagajul s reglez...imagineaza-tzi:P
bafta

83-FBJ 18-07-06 10:17

Interesant. Cred ca optiunea asta o sa o aleg. Dar nu-mi zice si mie ceva de HU?!? pls :-)

Gabriel_xenon 18-07-06 10:26

casu este dragutz...nu pot s imi dau cu parerea k io am un radio cass ceva mai slabutz...asa k din punctu meu de vedere e bun...nush daq itzi tre ceva mai mult...mai ales daq zici k o s folosesti amplificare...atata tot s aibe iesire de statzie...si e bun
in legatura cu cele 4 difuzoare...de ce nu itzi iei o statzie pe 4 canale...mai slabutza
si ai rezolvat problema
daq nu....potzi pune 2 difuzoare pe 1 singur canal dar....din propria experietnza itzi zic...nu pune 2 difuzoare "cinezesti" adika ceva ieftin si fara firma....deoarece in scurt timp unu din ele va ceva...si se va auzi super nasol
daq ai 2 difuri cat de cat de marca...si le legi impreuna e bine...ai grija cu amplificarea cat ii dai...s nu sara :)

83-FBJ 18-07-06 10:37

Am 4 difuri Hertz. Dar cred ca o sa-mi iau amplif. pe 4 canale totusi.

All times are GMT +2. The time now is 03:21.

- Copyright 2026 4Tuning