![]() |
Mitsubishi Lancer Evolution IX FQ-360
4 Attachment(s)
Mitsubishi Lancer Evolution IX FQ-360 Motor: 4G63 twin scroll turbo, 1997cmc, 4 cilindri |
Re: Mitsubishi Lancer Evolution IX FQ-360
useless comment: are cdplayer ca al meu :lol:
|
frumos Mitsubishi Lancer Evolution IX si Subaru Impreza wrx sti st doua masini superbe no comment
|
frumos exemplar..pacat ca are volanu pe partea gresita :lol:
si vorba lui tiff..FQ inseamna fucking quick?? :rolleyes2 :lol: |
o masina JMEKERA rau de tot... poate sa-mi explice si mie care e faza cu chestiile alea pe plafon in spate? cum draq s-or numi:???:
|
Hmmm, e misto masina da dintre un OPEL ca a lu Tabara opc de 255 hp si asta l-as prefera pe opel il face la viteza iar la acc e tot pe acolo, asa ca nu renteaza la cati cai are.
|
misto masina,desi are cateva elemente cam inutile...cum ar fi chestile alea de pe plafon spate,care cica ar trebui sa il faca mai aerodinamic.
|
nush care e treaba cu ele dar mie unu nu-mi place deloc cum dau... daca unu si-ar fi facut asa ceva pe masina aparea sigur la sectiunea KITCH... dar la astia e ok:rolleyes2
|
Sunt curios daca acele mici porcarii de pe plafon nu sunt o "amprenta" a acestei editii de EVO!!!
|
Super tare masina,cred k este cel mai performant motor in 4 cilindri.....am si eu o intrebare ce inseamna scroll turbo :-? ????
|
Quote:
Quote:
|
super tare masina...kestiile alea dupa plafon mi se pare ca dau o anumita apasare...din cate stiu eu..
|
rupe mashina :)
|
Quote:
|
Frumoasa culoarea....;)in rest ce sa spui...e un EVO...e frumoas;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:59. |
- Copyright 2026 4Tuning