![]() |
E30 - B 325 JOB
ma bag si io paici, am un urs 1,6 i din 88 ' luat undeva prin mai.
masina n a fost prea grozava avand ceva bube. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3932987_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8379654_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...5_462002_n.jpg dupa cateva luni insa am reusi sa l fac sa semene a urs. singura problema actuala fiind o curea enervanta uneori. desigur mai e mult d munk. vreau sa i pastrez linia ursului tipic . fara bodykit poate eleron. in rest aftermarkt . m`ai incolo descriu in detaliu. :D |
Re: E30 - B 325 JOB
Sa il stapanesti sanatos si fara incidente.
PS. l-ai luat de la un baiat Sorin ? |
hehee da, de la nea vali ;taicasu .
|
Ai ceva de munca sa o aduci la linia de plutire.
Ai destule exemple pe forum de unde te poti inspira si sa faci ceva frumos. hai sa vedem ce iti iese pe viitor. Bft ca o sa ai nevoie. |
ai de munca la el, dar daca urmaresti pe aici evolutia ursilor sigur o sa.l aduci pe linia de plutire...bafta cu ursu';)
|
Multa admiratie pentru cei care cumpara o masina de asa varsta! Si mai mult respect pentru cei care o cumpara chiar "de jos" si o cresc! Masina rau n'arata dar de lucru este incontestabil. Suntem amandoi in acelasi cazan cu smoala...inca nu stiu cu adevarat ce inseamna dar am auzit ca ar trebui sa'ti urez spor la bani :)) si nervi cat mai tari...acu na'...eu zic ca daca ai spor la bani nu'ti mai faci griji cu nervii...
MULT SUCCES! Sa iasa asa cum vrei! Parere personala? Astepti sa treaca iarna, il dai la cucu gol pe ursache asta...ii faci o tinichigerie zdravana, articulatii, bucsaraie verificate, tot>>>LOW LOW LOW si in rest linia clasica. Pe cuvant de cercetas ca o sa iasa marfa!!! |
adevarat graesti` tu acolo morphule :lol:
|
dute ma si plimba`ti bunica cu ursu :)) vorba lu morph,in iarna o bagi poate si al cupotor, o lasi cum trebuie si apoi poate te gandesti mai departe de`un 2.0 :) sa ai si tu ce invarti
|
update :>
a primit un 1.6 m43 de matzau din 94. amortizoare TA-teck cu tot cu suspensii. coborat raport 60/40. angel eyes . faruri clare. in curand poze si alte modificari :D |
Ursu a intrat in operatie:))
Se pare ca ca va avea nevoie de noroc:)) :(( Deci ursu e emo=))) Am fost acolo,inainte de operatie,L'am strans de capota,l'am incurajat asa,parea cam trist:)) i se lasasera faruliliii in jos cand a vazut garaju=)) Imi e mila de el,revenim maine cu poze si cu informatii despre ce a fkt la operatie and stuff:X |
lati dus la Ciomu? =))
|
ceva de gen :)))
|
Quote:
E ca si cand un om ar trai intr-un scaun cu rotile ... |
Quote:
|
bafta cu ursanu:))..eu..deocamdata sunt numai in dileme cu al meu:)) nu sti ce sa faci mai repede.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning