![]() |
E46 - 320i
6 Attachment(s)
...........................
|
Re: E 46 320i
Frumoasa masina,cateva detalii despre ea,nu ne dai si tu ?
|
Superba jucaria.
Chiar imi place. Voi baietii de la timisoara chiar sunteti tari va plac numai masinile lasate pe burta. Planuri de viitor cu jucaria? |
e ceva mai altfel masina cu jantele astea ,frumoasa oricum:shock:
|
Quote:
|
Re: E46 - 320i
Arata bine in mare ! Ai putea sa faci un shadow line .
Mie nu'mi plac deloc jantele :D |
hooopaa.... uite saraciaaa :lol:
bibu zis si baiatu' chrom :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa rau;)
low,aspect oem si sport:D,masina da bine bine o vad de ceva vreme la vanzare,pacat sa o dai bafta oricum |
Arata bine, are si dotari destule... Sa te bucuri de ea. Ce nu-mi plac mie sunt jantele. In afara de faptul ca e modelu urat, e si cromat.... merge altceva, tot cu buza. Pacat ca o dai, spor la vanzare oricum, cam greu de vandut masini acum... mai ales cu motor "mare" si pe benzina.
Bafta! |
Arata foarte bine imi plac jantele pacat ca nu prea se "pupa" cu culoarea masini.bafta
|
nota 10 pentru masina ! arata demential,mai putin Cromul jantelor. Ar fi mers doar buza polishata iar centrul o alta culoare sau clasicul argintiu( dar e doar o parere,fiecare face ce vrea pe banul sau si dupa bunul plac :P )
Si felicitari ca ai mers pe piese originale, nu pe chinezarii ieftine (ma refer la jante, barile cum vin la imbinare,etc ) . Cum te descurci cu drop'ul ? merge ca daily car sau blestemi zilele ? |
frumoasa masina;)...urate jante
|
sunt maxim jantele de pe masina!!! nush dc nu va place... si masina arata destul de bine!
dak te gandesti sa vinzi jantele separat... ma anunti si pe mine! am niste jante de m3 dak te intereseaza pe 18...sau cash ..ce te intereseaza mai mult |
| All times are GMT +2. The time now is 08:53. |
- Copyright 2026 4Tuning