![]() |
LOGAN... mai "fitzos"(personal tuning)
Ma gandeam k poate am sa ajung sa primesc unele sfaturi in legatura cu designu' masinii... Am incercat sa o fac placuta ochiului, l inceput, sa imi placa mie, dupa care sa urmez sfaturile celorlalti "ochiosi" :shock: Astept sfaturi...;)
|
Re: LOGAN... mai "fitzos"(personal tuning)
5 Attachment(s)
Ma gandeam k poate am sa ajung sa primesc unele sfaturi in legatura cu designu' masinii... Am incercat sa o fac placuta ochiului, l inceput, sa imi placa mie, dupa care sa urmez sfaturile celorlalti "ochiosi":shock: Astept sfaturi...;)
|
poti sa incepi cu un bodykit
|
si cu suspensie!!
|
de incepe cu jenti (ca doar nu pui bodykit adevaat pe jenti de tabla cu capace), suspensie sport so cobori ca loganu cum este mare nu arata bine si apoi eventual un bodykit. nu exista o reteta a tuningului, faci cum ai bani si cam cum iti place, mai furi o ide din dreapta-stanga........
|
dupa parerea mea acele aparatori de la roti( presuri) strica tot aspectul masinii chiar daca sunt utile....asta nu numai la a ta, ci in general ,mie mi se pare ca orice logan cu presuri arata a tractoras....poate e doar o opinie.eu zic sa l cobori putin...si asa iesi mai ieftin decat cu un bodykit...si sa i tragi niste foli sau sa ti ionizezi geamurile + sa o incalti cu niste jante de 16 min....cred ca ar arata mult mai bine:-)
|
foarte fitzos loganul tau !!! e de curse??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
110 caluti la logan..:O:O:O e adevarat..?
|
da e adevarat si va aparea odata cu faceliftu!
in toamna la salonul auto de la Paris |
evill cati km ai cu fiatul ca am un prieten cu un stilo jtd 3 usi care are numai probleme cu ea bine ........nu grave marunte: un rulment, un cablu de ambreiaj, discuri, un scartait, cutie schimbata, furtun turbo a 2-a oara schimbat, bucsaraie si el era incantat de fiat dar cand ii zicea lumea ca fiatul nu e maisna de romania se contrazicea si acum ca are cu ea aproape 50.000km si a vazut cate a schimbat la maisna noua si ingrijita ......... a zis ca mai bine nu o lua
|
Imi trimiti si mie un PM sa-mi spui de unde ai cumparat chestiile alea care se pun pe rama ushii si un pretz te rog?!!! :-)
|
Mah... sincer sa fiu, chestiile alea le-am pus cu ajutorul unui tovarash mai "tziganos" care isi duce veacul prin VITAN... "Chestiile alea d p rama usii" sunt simple autocolante din comertz(mate):lol: Important e rezultatul final in sine... decat istoria lui, nu?!?!?!? ;)8)
Dak vrei 1 pretz... 5roni materialul+o stela;) :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning