![]() |
astra bertone turbo
9 Attachment(s)
Salut!! de curand mi am luat o noua jucarie-bijuterie
|
Re: astra bertone turbo
Prea dragutza masina asta pentru strazile din romania ... Si daca nu sunt pre indscret : Cat ai dat pe ea ? Si ai GPS color ?
|
salut
o turbosuflanta de vanzare pentru o "jucarie" ca asta, aveti idee ? |
in primu' rand s-o stapanest sanatos fara incidente,e super misto ... si mie imi place aceasta masina mult si daca as avea bani mi-as lua una! :)
iar in al 2lea rand: Ai casa ceva prin bicaz?in izvoru muntelui?8) |
DA are GPS color - am dat vreo 12 000 E
Nu am casa in bicaz eram doar in trecere, dar mi ar place o casuta pe acolo este superba zona. |
Daca stai in militari pe langa cora sa stii ca suntem vecini !!! Am si eu o Astra bertone turbo!!! Poate ne intalnim ca noi vrem sa facem un mic club de posesori de bertone!!!
|
si ai de gand sa faci ceva modifikari?...ma refer la exterior :)
|
Quote:
Oricand o punem de un club al bertonistilor..daca nu exista inca unul. .....si de o plimbare |
superba bijuteria am avut si eu ocazia sa conduc una si e tare rau de tot
|
Planuri de viitor sunt.......multeeeeeeeee
un sistem audio...body kit...faruri angel eyes...stopuri clare...poate alte suspensii .. |
cre k cu un set de lambo doors ai rupe strazile :D legat de un tuning discret ar fi bestiala...si la sound....ai grija...ce pui...k la greutate mare....ai de suferit la cai putere...;)
|
Masina o ai de la un prieten de-al meu . a venit din germania de vre-o 2 luni masina , ai dat pe ea 11500 sau asa mi-a zis mie....sa-o satapanesti sanatos frumoasa ...nu sunt fan piele alcantara , mai ales si alba,,,,,
|
cu catzi km ai luat mashina?:)shi de unde :D
|
Masina am luat o de la un prieten al lui dany let dupa cum spune el......avea vreo 98 de mii si ceva km......dany apropo pielea este gri si f catifelata.....:)
|
da , adika alcantara. asa se numeste ai foarte mare grija ca e super greu de intretinut.!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning