![]() |
Tuning Show la Ploiesti
Tuning Show la Ploiesti azi-2 octombrie
Avand in vedere ca cursa s-a anulat,ne-am delectat la un tuning show Multumim celor prezenti -constanta ,bucuresti si cine a mai fost RESPECT ! |
Ceeeee?????????? Asta-i bataie de joc.... :evil: :evil: :evil: Adik s-a tinut pana la urma doar Tuning Show???
|
Ce indeamna asta? :evil:
De ce nu am stiut si noi? Cine a fost acolo? |
Dati si voi, care ati fost, mai multe detalii.
Si de ce nu ati anuntat ca se va tine Tuning show-ul??? :( |
d c nu s-a spus ? ca se face totusi ceva... ?
|
park am auzit ieri cva de tuning show... k nu aveau aprobare pt curse/liniute,pt tuning show best ICE,etc aveau....
|
LEGAL RACING
Subiectul asta nu-si are locul aici asa ca rog administratorii sa-si faca treaba. E bine ca au facut ceva totusi . Nu cred ca a fost ceva bine organizat si din cauza asta nu s-a aflat probabil. |
Show`ul a fost din scurt, n-a fost timp de imprastiere a zvonului.
Au fost multe masinutze(cam 40-50),multi din buc dar si din constanta Petrcerea s-a continuat la buc intr`un club. |
Cam aiurea...
|
N-a fost vorba de nimic oficial, pur si simplu unii din baietii ce se pregatisera sa vina pentru concursul de la Ploiesti ce a fost anulat au venit doar pentru a se intalni, am mers cu ei la o terasa la un mic si o bere/un suc si am stat de vorba. N-a avut loc nici un concurs, iar toata lumea s-a comportat exemplar, la sfarsit fiind laudati si de Politie.
|
Re:
Quote:
PS: topic mutat la Evenimente. |
Bravo! Poze, filme , ceva???
ps: tng, pe viitor exprima-te si tu in asa fel incatsa nu se inteleaga altceva!!! |
asteptam cu nerabdare poze ! :wink:
|
poze, filme :?: vrem si noi ceva :P a trecut o sapt :)
|
Poze se gasesc aici - https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3244
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning