![]() |
VOLGA = concurentza serioasa?
1 Attachment(s)
ce parere aveti de noua Volga?se pare ca rusii nu stau degeaba si incep sa-si faca loc din ce in ce mai mult pe piatza auto...din pacate nu am date despre motorizare dar va puteti da seama cam ce se ascunde sub capota.poate este cineva care ne poate da mai multe informatii despre aceasta masina exceptionala,dupa parerea mea.
poze.. |
Re: VOLGA = concurentza serioasa?
parerea mea e ca asta din poza ta e doar o poza cu o volga veche restaurata si facuta jale.
La un moment dat aparuse o noua volga.. cu motor si interior de seria 8 |
sa recunoastem ca este diferenta mare de design la cum evolueaza aceasta masina..jalnica nu mi se pare nici pe departe poate putin prea "evoluata" sa-i spun asa..
|
Volga nu stiu cat de mare concurenta poate face marcilor de renume pt simplul fapt k...nu are inca imaginea de marca necesara pt asa ceva.Oricum e de luat in seama progresul.
|
Quote:
"Volga cu motor de Seria 8" era un BMW Seria 8 dezbracat de caroseria originala si imbracat in 3/4 dintr-o caroserie de Volga. (Si nu era construita de GAZ) ~Nautilus |
Iar de concurenta cu marcile europene, ce sa mai vorbim - se duce naibii:
Quote:
Nu pot decat sa-i compatimesc profund :D ~Nautilus |
schimbati careva titlul...asta e un prototip de Pobeda pe mecanica S500 sau ceva de genul :wink:
Volga my as.s :oops: :oops: :oops: :lol: |
De fapt e cam acelasi lucru ca si Holden Efijy - un concept retro-look fara sanse prea mari de a fi produs vreodata.
Daca e cineva curios si de ce nu vor fi produse niciodata: arata prea extravagant, sar in ochi de la un kilometru; majoritatea po****tiei, indiferent de avere si situatie personala, nu-si doreste asa ceva. Nu degeaba cvasi-totalitatea limuzinelor de lux sa vand in culori neutre :( ~Nautilus |
nu cerd ca mai prinde volga din spate pe nimeni pe piata auto poate o sa fie o masina autohtona pt iei :lol:
|
indiferent care e faza cu masina aceasta ....da trebuie sa recunoasteti ca e superba
|
ba fratilor volga e ca ciapa ca toate m. rusesti.......
daca are motor bun............ atunci consuma f. mult deci=> nu mai e asa buna masin arat bine da tot volga ramane asa ca eu nus asa sigur de perf rusilor in auto...... |
E ..... Pobeda :chainsaw: :chainsaw: :evil: si motorul cred k Mercedes k si restul bazei mecanice..BRRRRRRRRR :bat:
|
Pobeda-Volga......nu mai conteaza pana la urma.arata bestial
|
Quote:
eu da si stiu ca's nasoale degeaba au motoare de "Mertz" stiai ca in R Moldova e plin de Volge? ei maj is tacsiuri si toate's pe gaz fiindca toate consuma peste 15l eu zic ca-i cam mult |
eu cred k tu te-ai trezit tarziu..si cu fatza la perna..gresita ..:lol:
cred k te depaseste subiectul...citeste tot topicul..si dk mai ai nevoie de lamuriri..te rog intreaba..desi cred k baiat gigel fiind, te vei lamuri singur :wink: lasa motoarele de "Mertz" si R Moldova .....la cate stiu eu despre masini clasice, crede-ma k stiu ce-i Volga/Pobeda si motorizarile lor..am si fost pe cale sa cumpar vre-o una, doua din fiecare...te rog citeste si vei intelege..ce e cu motoarele si baza de MERTZ si..ah..tu ai vazut poza la care se refera topicul :oops: :oops: ..sau nu? Ia think a bit si vorbeste dupa :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning