Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   dacia solenza de la prostreet tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/20526-dacia-solenza-prostreet-tuning.html)

protuning 15-07-06 22:01

dacia solenza de la prostreet tuning

5 Attachment(s)
am scos si noi o solenza modificata!asteptam comenzi sau parerile voastre! nr. tel. 0742121696 sau mail: [email protected]

c i k y 15-07-06 22:06

Re: dacia solenza de la prostreet tuning

Frumoasa..felicitari....dar tipa dupa suspensie :) Bafta ;)

Bmwaldo 15-07-06 22:28

frumoasa ... dar ii trebuie ori suspensie ori jante mai mari :D :D ...frumoasa ... un aspect deosebit...bafta multa ;)

TufY 16-07-06 00:08

daca ii pune jante mai mari degeaba tot o sa fie ridicata in pod deci ramane varianta cu suspensia

Eugen_TL 16-07-06 00:17

nu-mi place cele 2 eleroane.. mai ales ala de sus care da impresia de mai inalta sa ma exprim asa.. barile hmm dragutze,dar cea fatza parca e cam mica,adica trebuia o idee marita pe verticala... si in rest suspensii pe ea

axxro 16-07-06 21:31

frumoasa, nu ma repet pt chestia cu suspensia, sau eleroanele, dar totusi evacuarea.............???????????????(sau sunt obosit si nu o vad eu)

Bigu 16-07-06 21:35

per ansamblu e faina, ai de lucrat la evacuare si punei un eleron mai frumos...la interior are ceva????

TufY 17-07-06 02:47

ce eleron mai frumos gasiti pentru slz??? antenele alea parabolice din aluminiu? hmmmm e frumoasa masina parerea mea asa!!

momo 17-07-06 22:25

o janta ii mai trebuie si o suspensie, dupa cum a mai spus cineva p-aciulea... oricum e diferit fata de ce vezi pe strazi...

patraulea 18-07-06 16:20

alte modele aveti??puteti executa kit-ul ext la comanda dupa foto sau schite?

Lukian_XXX 18-07-06 18:01

misto!! inafara de eleroane care nu imi plac nici mie deloc!

dexter_20 19-07-06 22:20

Un proiect reusit pana acum. Vreau sa vad si cum va evolua, sau acesta e produsul final?

anndi 24-07-06 20:59

eleroanele sunt in plus la aspect si in plus la performante. Trebuie trantita la pamant si o sa arate de 10 ori mai bine. Frumos lucrata, bravo si spor(t) la treaba mai departe.

ph87gms 24-07-06 22:22

dak nu te superi cati bani ai bagat in ea?!

protuning 13-08-06 16:04

Quote:

Originally Posted by ph87gms
dak nu te superi cati bani ai bagat in ea?!

salut! si scuze ca pana acuma nu am scris !masina nu ete a mea noi doar am facut bodychitul respectiv!nu zic ca e perfecta dar sunt multumit de ea!cat despre eleroane doar atat ca ala de jos e cumparat de nustiu-unde si ala de sus nu l-am putut convinge sa nu-l facem!intradevar masina e prea ridicata dar asta deja apartine de proprietarcu ce face!genti mai mari oricum nu a vrut sa puna nici in ruptu capului!masina inca nu e terminata am facut pozele cand a iesit din atelierul nostru si urma sa termine! voi incerca sa pun poze cu starea lui actuala

All times are GMT +2. The time now is 05:26.

- Copyright 2026 4Tuning