![]() |
dacia solenza de la prostreet tuning
5 Attachment(s)
am scos si noi o solenza modificata!asteptam comenzi sau parerile voastre! nr. tel. 0742121696 sau mail: [email protected]
|
Re: dacia solenza de la prostreet tuning
Frumoasa..felicitari....dar tipa dupa suspensie :) Bafta ;)
|
frumoasa ... dar ii trebuie ori suspensie ori jante mai mari :D :D ...frumoasa ... un aspect deosebit...bafta multa ;)
|
daca ii pune jante mai mari degeaba tot o sa fie ridicata in pod deci ramane varianta cu suspensia
|
nu-mi place cele 2 eleroane.. mai ales ala de sus care da impresia de mai inalta sa ma exprim asa.. barile hmm dragutze,dar cea fatza parca e cam mica,adica trebuia o idee marita pe verticala... si in rest suspensii pe ea
|
frumoasa, nu ma repet pt chestia cu suspensia, sau eleroanele, dar totusi evacuarea.............???????????????(sau sunt obosit si nu o vad eu)
|
per ansamblu e faina, ai de lucrat la evacuare si punei un eleron mai frumos...la interior are ceva????
|
ce eleron mai frumos gasiti pentru slz??? antenele alea parabolice din aluminiu? hmmmm e frumoasa masina parerea mea asa!!
|
o janta ii mai trebuie si o suspensie, dupa cum a mai spus cineva p-aciulea... oricum e diferit fata de ce vezi pe strazi...
|
alte modele aveti??puteti executa kit-ul ext la comanda dupa foto sau schite?
|
misto!! inafara de eleroane care nu imi plac nici mie deloc!
|
Un proiect reusit pana acum. Vreau sa vad si cum va evolua, sau acesta e produsul final?
|
eleroanele sunt in plus la aspect si in plus la performante. Trebuie trantita la pamant si o sa arate de 10 ori mai bine. Frumos lucrata, bravo si spor(t) la treaba mai departe.
|
dak nu te superi cati bani ai bagat in ea?!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning