![]() |
probleme e36, consola din bord cu probleme electrice
Recent, am trecut de la geamuri manuale la geamuri electrice, dar intampin o mica problema, unul din butoanele geamurilor electrice dupa cateva ore de condus, mi se incalzeste foarte tare, cand pun mana p buton frige la propriu, dak e cineva electronist si are idee cam ce ar putea fi si poate sa ma lamureasca si pe mine as aprecia foarte mult, multumesc anticipat
|
Re: probleme e36, consola din bord cu probleme electrice
ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
|
Nu te speria degeaba . Vezi ca unele butoane au becuri iar altele leduri . Se incalzesc din cauza ca sunt prea puternice ; probabil ca au fost schimbate anterior. Mergi la un electrician sa-ti spuna ce ai tu : bec sau led . Aceiasi problema o intampinasem si eu .
|
vezi sa nu ai vre-un minus pus aiurea si sa fie contact imperfect...
|
Quote:
|
??? :rolleyes2
|
De la contact imperfect nu se aprindeau , iar de la minus pus aiurea se ard , nu rezista mult .
Se incalzesc deoarece au fost inlocuite becurile/ledurile originale din butoane si nu au fost montate cele corespunzatoare. |
din cate spuneti voi nu ar trebui sa-mi fac probleme, dar ideea e ca butonashul ala se incinge rau d tot, la modul ca nu prea poti sa pui mana p el...vroiam sa stiu dak poate fi de la butonas, sau nu e mufa buna, sau instalatia care a fost montata acu 4-5 zile..?
|
Quote:
Quote:
|
mersi frumos baietzi, in concluzie nu ar trebui sa-mi fac griji
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning