![]() |
ce sa iau
Am si eu vreo 3000 euro si vreau sa cumpar ceva.
Am tot cautat si cautat dar nu m-am decis deloc. Vreau ceva de marime medie,cu ceva caluti sub capota nu prea multi,si sa fie rezistenta,si sa aive un design mai de doamne ajuta. Voi ce a-ti recomanda? |
Re: ce sa iau
chiar nu recomandati nimik?:rolleyes2
|
audi a4 ? gen : autovit. ro/audi-a4-C14354257.html
|
Quote:
|
alte idei?
|
passat vr6 extra full....detalii la semnatura...3000 cash
|
bmw e36 :D 2000e, al meu :-"....cu ceva dotari, si iti raman si destui bani sa ii faci ce vrei tu :P si ai si putere, si consum, si tractiune spate :X
|
1 Attachment(s)
Toyota Celica ST 1994-1999, motor 1.8 16v 116CP. E un coupe frumusel, se misca bine pentru varsta si greutatea ei, consumul e acceptabil. Se gaseste la preturi intre 1000-3000 euro.
Recomand sa cumperi una dupa 1996, ca sa fie incadrata la euro2 si sa coste mai putin inmatricularea in Ro. |
Nissan 100nx inmatriculat RO ?Si iti mai raman o gramada de bani sa-i faci ce nebunii vrei tu
|
NXdev culmea stii si unul de vanzare ... ce coincidenta ;))
Aria de vanzari e putin mai in alta parte. |
pai se promoveaza omu... la mai multe topicuri de acest gen
ontopic: un e36 |
Varianta bărbătească: http://cautare.mobile.ro/vehicule/ch...sumerGrossEuro :shock::twisted: eu l-aş alege pe acesta: http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...9&pageNumber=1 :evil::evil: I am a baaaaaaad man haha.
|
nu mai e de marime medie, e mai mare :D.,... da e misto :D
|
chiar ai banii astia ? sau faci asa sondaj? ca sunt 3000 de topicuri cu " am 3000 euro ce sa imi iau ?"
ia-ti orice vrei tu numa sa nu te iei dupa sfaturi gen " ia-ti golf 3" decat daca vrei sa iti bati joc de banii tai. la 3000 euro iti iei 3 golfuri 3 in stare mai proasta |
Quote:
m-am saturat de ciurucuri vreau ceva care sa merite 3000 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning