![]() |
E36 - SBB-ul
20 Attachment(s)
In urma cu aproximativ un an am achizitionat un BMW E36 Coupe, 318 IS, care pe bord afiseaza 182 000 km, ca or fi reali sau nu , nu stiu, singurul lucru pe care il stiu este ca masina este in mintile ei din toate punctele de vedere, iar la caroserie as vrea sa mentionez ca a avut vopseaua originala iar eu am luato fara nici o zgarietura. Dealungul timpului masina a suferit modificari , mici ssau mari , de efect sau nu , asta o sa astept de la voi sa imi spuneti.
Din pacate nu am mai gasit poze cu ea de cand am luato , sa va faceti o idee, oricum masina era simpla simpla... Va voi atasa poze cu ea gata . |
Re: E36 SBB-ul
I.M.P.E.C.A.B.I.L.A
BINE AI VENIT IN CLUB :D MASINA VERDE...SUPERBA...SA O STAPANESTI SANATOS :D DACA AR FI SA O VINZI CAT VREI P EA ?? |
simpla simpla cum zici tu, dar foarte frumoasa!!
|
multumesc de aprecieri baieti , dupa cum spuneam , pacat ca nu am poze cu ea si de cand am luato sa fi vazut diferentele...
De exemplu, la vatar este o poza de cand am luato:) |
3 Attachment(s)
Quote:
MULTUMESC! VERDELE ESTE MULT MAI METALIZAT DECAT ORIGINALUL, PACAT CA IN POZE NU SE OBSERVA. MASINA MOMENTAN MA TINE CAM 5000 EURO, DECI NU AS VINDE-O ,POT SA ZIC, CA AM PUS MANA PE CEVA BUN |
E36 SBB-ul
MASINA A SUFERIT URMATOARELE MODIFICARI:
BARA FATA M (PLASTIC)CU PRELUNGIRE PRAGURI M (PLASTIC) BARA SPATE CUSTOM MADE PORTBAGAJ CUSTOM MADE EVAZAT ARIPI SPATE DE 3 ORI ( NU INTRAU ROTILE) :)) PLEOAPA LUNETA (PLASTIC) FARURI CUSTOM MADE, ANGEL EYES, SCOS GEAMURI INTERIOARE, NEGRU IN JURUL LUPELOR, "X"-URI PT FAZA LUNGA SI XENON FAZA SCURTA SUSPENSIE REGLABILA JANTE AZEV 8,5J CU FLANSE AZEV 30mm TOBA FINALA INOX(ELIMINAT INTERMEDIARA) INTERIOR RECARO MUSIK DECENT(STATIE, SUB, MP3) INTERIOR RECARO MAI URMEAZA UN XENON PE PROIECTOARE SI POATE NISTE INELE LA BORD "CROM" IAR PE VIITOR MA GANDESC LA UN KIT TURBO DAR ASTA RAMANE DE VAZUT, POATE TRECE CRIZA |
Re: E36 - SBB-ul
chiar merita un topic masina :D
|
superb!culoarea arata intr-un mare fel!chiar frumoasa spatele arata super!sa ai parte de ea!:shock:
|
E36 SBB-ul
MULTUMESC !
|
e super masina, daca are si climatronic nu mai ai nevoie de alta masina multi ani de acum incolo :D
|
Quote:
|
Mie nu'mi place verdele prea mult dar masina ta arata foarte bine in culoarea asta !
|
tzipla pisica :D
niste stopuri pe led ar aranja`o. |
Quote:
|
AM GASIT SI POZE DINAINTE CU EA, SI DIN TIMPUL MODIFICARILOR
AM SA LE URC DISEARA CAND AJUNG ACASA :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:19. |
- Copyright 2026 4Tuning