![]() |
salutare
salut vad ca sunteti impatimiti oltcit:D LONG LIVE OLTCIT
sunt nou peaici si nu prea stiu multe :D |
Re: salutare
Quote:
Tu cu ce model te lauzi?:lol: |
un 11 r din 93 nu prea e cine stie ce dar sa speram co sa arate mortal pe viitor
|
OOOOO bun,bun,bun:lol: .Eventual pune si niste poze sa vedem si noi cam cum arata.Bafta!
|
nope poze no sa pun inca pt ca deocamdata e cam o rabla proprietarul dinaintea mea la durut in cot de masina asa ca al luato sper sai salvez viata
|
Chit ca este cum este tot ar trebui sa pui ca sa iti putem da sfaturi.Bafta;)
|
bine narata rau aripile de spate ruginite siti tu unde si usile pe dedesupt e impecabila nare pic de rugina motoru merge bine nu bate deloc
si ms pt urare mai am pana ma apuc de el sa strang ceva bani si urmeaza dar daca tot doresti sau doriti sa dati sfaturi zicetimi si mie cum cobor suspensia pe fata si pe spate |
Las-o din bara de torsiune
|
ok ms dar poti da detali barile de torsiune stiu care sunt dar numai pe fata si as vrea sa fac asta singur fara sa am nevoie de vreun mecanic
poti da detali exacte ? poti da EDIT la postu prim asta in 5 minute ....si pune si poze asa e frumos ca doar suntem la "masina mea" bodyspeed |
omule bafta cu oltcitul tau....speram sa iasa bine...dar cu au mai zis si altzii.."PUNE SI U POZE SA VEDEM SI NOI CUM ARATA"...suntem curiosi..:-) ...oricum bafta in continuare...si nu te grabi..mai bn fa incet dar bn..k sa iasa ceva marfa. bafta8)
|
:D Salutare fratilor sunt un proaspat propietar de oltcit de care sunt foarte multumit (Club 11 RM) ce merge bine am avut ceva probleme la inceput cu ea din cauza fostului propietar insa acum s-au rezolvat problemele:D :D Oltcit ruleeessss
|
ma bucur sa vad ca apar din ce in ce mai mute oltcituri pe forum .. bafta tuturor olcitarilor
|
Ca sa creasca mandria in noi astia oltcitarii,am facut un cielo la un semafor,cu motor de 1.6 diesel,fffuuuummm i-am dat!!!deja la a 3 l-am pierdut din oglinda
|
hai cu poze ...
sal Radu` cred ca ai facut prima la dreapta de l`ai pierdut din retrovizoare:) |
1 Attachment(s)
Sal nu vb la modu cel mai serios l-am facut pe 400 de m,de la un semafor la altu
il cunosteam pe tip si chiar el m-am rugat sa facem "liniutza",am plecat cu 5000 de ture de pe loc,a 2 la 4000,a-3-a la 4500 si deja l-am pierdut si i-am dat si pe a 4-a sa nu o mai chinui |
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning