Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   NBI-u...adica supernova (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/204887-nbi-supernova.html)

Cristi_nbi 21-08-10 23:08

NBI-u...adica supernova

Salutare lume..:suspiciou
Am intrat si eu in lumea buna, numele meu este Cristi sunt din Oradea si am o dacie supernova....
Dar sa incepem cu inceputul, o supernova din 2002 care este in curs de modificare. Impreuna cu Sergiu (bh 01 yce) ne-am apucat acu ceva vreme sa mesterim pe ea cate ceva.. masina inca nu este gata dar va arat ce am realizat pana acuma ..

Daniel_Toa 22-08-10 10:00

Re: NBI-u...adica supernova

Te rog sa pui cateva poze cu masina .

Dacia Sport BR 10 TCM 22-08-10 12:57

da poze si detalii...:) bun venit pe forum Cris...

Dacia Sport BR 10 TCM 22-08-10 14:02

11 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cristi_nbi (Post 3601022)
Salutare lume..:suspiciou
Am intrat si eu in lumea buna, numele meu este Cristi sunt din Oradea si am o dacie supernova....
Dar sa incepem cu inceputul, o supernova din 2002 care este in curs de modificare. Impreuna cu Sergiu (bh 01 yce) ne-am apucat acu ceva vreme sa mesterim pe ea cate ceva.. masina inca nu este gata dar va arat ce am realizat pana acuma ..

O sa il ajut eu sa posteze niste poze...restul il las pe el sa dea detalii si in ce stare se afla acum masina.;)

bib_andrey 22-08-10 16:38

Cred k o sa iasa cv frumos:twisted:

NXdev 22-08-10 19:50

Bine ai venit pe forum.Ai inceput foarte bine cu modificarile la masina..sunt sigur ca o sa iasa ceva frumos ..nu kitch

AlexSpeed 26-08-10 12:59

vai cat de bine dau ledurile din faruri !!!! bafta ca mai ai ceva de munca la ea!

nephew Mitel 26-08-10 17:48

un inceput promitator:rolleyes2; imi plac barile arata super( bara fata este doar cea de nova sau avea si prelungire??) spor la modificari;

Cristi_nbi 26-08-10 21:10

e cea originala prelungita cu vreo 4 cm aprox.. aia o sa fie provizorie vreau sa facem o bara care sa atraga mai mult atentia8)..o sa revin cu niste poze cu barile vopsite ca acu miercuri le-am scos de la vospit!!

apropo vreu sa fac jantele megre cu dunga rosie, ce parere aveti cum ar arata mai bine cu alb sau cu negru??

NXdev 26-08-10 21:18

Ar merge miezul alb si buza rosie :D.Sau centrul alb si buza neagra.

nephew Mitel 27-08-10 10:50

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cristi_nbi (Post 3612489)
apropo vreu sa fac jantele megre cu dunga rosie, ce parere aveti cum ar arata mai bine cu alb sau cu negru??

negre cu dunga rosie ar arata super; poti sa le faci cv de genu:arrow::arrow:

DraquVerDe 27-08-10 18:52

Succes la SuperNova !
Până acum îmi place 8)

Sonny™ 29-08-10 17:07

succes cu proiectul imi plac tare de tot barile, ma bucur ca ai adoptat stilul clean, bad boy.ul iar e reusit...sa o vedem cat mai repede pe strazi;)

Alexis_PSA 29-08-10 18:47

un inceput bun , si am vazut acolo o alta dacie reusita BH-01-yce , sigur si aceasta o sa iasa ceva frumos :) bafta in continuare ;)

tm86srg 29-08-10 22:18

Foarte indraznet proiectul tau. Asteptam cu nerabdare sa o vedem cand e gata.

Nu iti spun ce culoare sa faci jantele sau stiu eu ce, pentru ca fiecare cu gusturile lui, ce iti sugerez sa-i faci e sa ii pui o bara intre oalele fata, sa-i intaresti spatele... asta am facut si la mine si sunt foarte multumit de rezultat. Daca te ajuta cu ceva iti pot da niste poze

All times are GMT +2. The time now is 08:47.

- Copyright 2026 4Tuning