![]() |
NBI-u...adica supernova
Salutare lume..:suspiciou
Am intrat si eu in lumea buna, numele meu este Cristi sunt din Oradea si am o dacie supernova.... Dar sa incepem cu inceputul, o supernova din 2002 care este in curs de modificare. Impreuna cu Sergiu (bh 01 yce) ne-am apucat acu ceva vreme sa mesterim pe ea cate ceva.. masina inca nu este gata dar va arat ce am realizat pana acuma .. |
Re: NBI-u...adica supernova
Te rog sa pui cateva poze cu masina .
|
da poze si detalii...:) bun venit pe forum Cris...
|
11 Attachment(s)
Quote:
|
Cred k o sa iasa cv frumos:twisted:
|
Bine ai venit pe forum.Ai inceput foarte bine cu modificarile la masina..sunt sigur ca o sa iasa ceva frumos ..nu kitch
|
vai cat de bine dau ledurile din faruri !!!! bafta ca mai ai ceva de munca la ea!
|
un inceput promitator:rolleyes2; imi plac barile arata super( bara fata este doar cea de nova sau avea si prelungire??) spor la modificari;
|
e cea originala prelungita cu vreo 4 cm aprox.. aia o sa fie provizorie vreau sa facem o bara care sa atraga mai mult atentia8)..o sa revin cu niste poze cu barile vopsite ca acu miercuri le-am scos de la vospit!!
apropo vreu sa fac jantele megre cu dunga rosie, ce parere aveti cum ar arata mai bine cu alb sau cu negru?? |
Ar merge miezul alb si buza rosie :D.Sau centrul alb si buza neagra.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Succes la SuperNova !
Până acum îmi place 8) |
succes cu proiectul imi plac tare de tot barile, ma bucur ca ai adoptat stilul clean, bad boy.ul iar e reusit...sa o vedem cat mai repede pe strazi;)
|
un inceput bun , si am vazut acolo o alta dacie reusita BH-01-yce , sigur si aceasta o sa iasa ceva frumos :) bafta in continuare ;)
|
Foarte indraznet proiectul tau. Asteptam cu nerabdare sa o vedem cand e gata.
Nu iti spun ce culoare sa faci jantele sau stiu eu ce, pentru ca fiecare cu gusturile lui, ce iti sugerez sa-i faci e sa ii pui o bara intre oalele fata, sa-i intaresti spatele... asta am facut si la mine si sunt foarte multumit de rezultat. Daca te ajuta cu ceva iti pot da niste poze |
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning