Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Starea strazilor (?!) (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/204810-starea-strazilor.html)

DUB-R 21-08-10 11:56

Starea strazilor (?!)

Salut baieti, am o intrebare destul de usoara pentru voi dar inainte va explic cum sta treaba.

Treaba sta cam asa: http://forum.americanmusclecars.ro/s...ull=1#post4301

Vrem sa ajungem @ Baile Herculane de la Bucuresti/Brasov/Tg Mures si Cluj si am vrea s-o luam prin Targ Jiu pentru ca din cate am auzit daca e s-o luam pe Craiova, intre Severin si Herculane e drumul foarte prost.

Intrebarea este, intre Herculane si Tg Jiu, pe ruta Baia de Arama cum este drumul ? Se poate merge normal/decent cu Mustang, Corvette, Trans Am, Viper, Camaro etc ?

Daca nu ce ruta sugerati ? :-)

DolusD 21-08-10 12:09

Re: Starea strazilor (?!)

Quote:

Originally Posted by DUB-R (Post 3599813)
Salut baieti, am o intrebare destul de usoara pentru voi dar inainte va explic cum sta treaba.

Treaba sta cam asa: http://forum.americanmusclecars.ro/s...ull=1#post4301

Vrem sa ajungem @ Baile Herculane de la Bucuresti/Brasov/Tg Mures si Cluj si am vrea s-o luam prin Targ Jiu pentru ca din cate am auzit daca e s-o luam pe Craiova, intre Severin si Herculane e drumul foarte prost.

Intrebarea este, intre Herculane si Tg Jiu, pe ruta Baia de Arama cum este drumul ? Se poate merge normal/decent cu Mustang, Corvette, Trans Am, Viper, Camaro etc ?

Daca nu ce ruta sugerati ? :-)

Se poate merge in suguranta cu ele doar daca le aveti pe platforme.
Drumul este extraordinar de prost, mai ales de la Baia de Arama pana la Herculane (drumul pe Godeanu este foarte prost ).
Drumul de la Severin la Herculane nu este prost doar ca sunt podurile in lucru si o sa asteptati la semafoare. Bafta

Lukyan 21-08-10 13:19

dintre cele doua variante as alege Severin-Herculane.

Andrey619 22-08-10 02:20

are dreptate Lukian...sunt din tg jiu si imi zise azi un prieten ca a fost la herculane si pe la godeanu e varza drumu

DUB-R 22-08-10 16:12

Multumesc :-)

Cine mai cunoaste, sa spuna pls :D

DolusD 22-08-10 18:36

Quote:

Originally Posted by DUB-R (Post 3602164)
Multumesc :-)

Cine mai cunoaste, sa spuna pls :D

Nimeni nu o sa-ti spuna altceva. Eu am fost la Herculane acum 2 saptamani si am mers pe Targu-jiu - Baia de Arama - Godeanu -Herculane. Drumul este praf, groapa langa groapa. Am fost cu autocarul si am crezut ca ajungem acolo doar cu volanul. Daca masina este mai joasa decat un Golf 4 atunci o sa fie ceva probleme din cauza craterelor in asfalt.
Drumul pe Severin este foarte bun doar ca pe langa Dunare sunt podurile in lucru (dupa cum am zis si mai sus) si o sa stati pe la semafoare dar macar e drumul bun. Bafta

DUB-R 22-08-10 20:39

Da da nu e problema cu semafoarele, important e sa fie drumul Bun :lol:

Gropile chiar nu sunt prietenii nostri !

Zone de vizitat pe acolo ? Ce sfatuiti ? Eventual tot asa in drum spre Targ Jiu-Ramnicu Valcea-Brasov etc. .. traseul acesta ..

GTXR 22-08-10 21:48

Quote:

Originally Posted by DUB-R (Post 3602634)
Da da nu e problema cu semafoarele, important e sa fie drumul Bun :lol:

Gropile chiar nu sunt prietenii nostri !

Zone de vizitat pe acolo ? Ce sfatuiti ? Eventual tot asa in drum spre Targ Jiu-Ramnicu Valcea-Brasov etc. .. traseul acesta ..

Poate faceti o oprire si prin Tg-Jiu ,ne strangem mai multi stam si noi de vorba 30 de minute pe acolo,admiram masinile :D

GJ 64 GAB 22-08-10 21:50

Quote:

Originally Posted by DUB-R (Post 3599813)
Intrebarea este, intre Herculane si Tg Jiu, pe ruta Baia de Arama cum este drumul ? Se poate merge normal/decent cu Mustang, Corvette, Trans Am, Viper, Camaro etc

Drumul este foarte, foarte, foarte prost pe Godeanu... Ar veni să mergeţi pe ruta: Baia de Aramă - Motru - Tg JIU drum foarte bun, dar pe Godeanu este dezastru !

Lukyan 22-08-10 22:24

intre Tg-jiu si Motru o sa aveti si Bujorascu.loc de distractii,prietenii stiu dece :lol:o sa intelegi si voi cand ajungeti acolo

GJ 64 GAB 22-08-10 22:30

Quote:

Originally Posted by Lukyan (Post 3602900)
intre Tg-jiu si Motru o sa aveti si Bujorascu.loc de distractii,prietenii stiu dece :lol:o sa intelegi si voi cand ajungeti acolo

Aşa este ! :twisted:
Are dreptate Lukyan .

DUB-R 23-08-10 10:03

Care-i diferenta intre Motru si Godeanu ? :) Adica se schimba ruta sau ... ?!

E cam greu cu oraselele astea pentru ca se gasesc greu pe harta, ma rog cel putin eu care nu sunt din zona

GJ 64 GAB 23-08-10 13:38

Quote:

Originally Posted by DUB-R (Post 3603659)
Care-i diferenta intre Motru si Godeanu ? :) Adica se schimba ruta sau ... ?!

E cam greu cu oraselele astea pentru ca se gasesc greu pe harta, ma rog cel putin eu care nu sunt din zona

Nu se schimbă ruta, dar pe Godeanu este drumul urāt din cauza camioanelor, tirurilor şi īncă nu s-a apucat nimeni să-l facă, īnsă de la Baia de Aramă şi pānă la Motru este ceas drumul, perfect pot spune, deoarece s-a făcut vara asta !

All times are GMT +2. The time now is 11:17.

- Copyright 2026 4Tuning