![]() |
recomandare sistem audio golf 5 rcd 300
salut am un golf 5 rcd 300 stock audio adica inalte medii si bass doar pe fata.as vrea sa imi imbunatatesc sistemul.am alocat circa 1200 lei pentru imbunatatiri.astept sfaturi de la cunoscatori si nu numai.nu tin neaparat de subwoofer.astept indrumari.multumesc 4 tuning.stima
|
Re: recomandare sistem audio golf 5 rcd 300
In primul rand iti zic sa incepi cu un subwoofer, nu unul mare, nu faci neaparate concursuri, cu putere cat mai mica ca sa acopere bassul difuzoarelor. In al doilea rand te sfatuiesc sa antifonezi usile. Dupa, daca ai mai ramas cu bani, schimba difuzoarele si tweeterele si ai cam terminat balciul.
|
mersu pentru sfat... mai astept si alte sugestii...:D
|
Si eu astept alte solutii, chiar daca nu am aceeasi masina ca tine, si eu am probleme cu sunetul, la mine este jalnic, gandeste-te ca boxele sunt prinse de fata usii deci se aude ca la Dacii.
|
daca vrei sa te apuci si sa iasa bine ( tw, medii, joase ), mai pune ceva la suma aia , inainte sa te apuci
|
Eu as pune mai multi bani deoparte si as lasa subwooferul pe ultimul loc. In primul rand, cea mai simpla si rapida imbunatatire ar fi sa iti insonorizezi usile.
|
ok o sa incerc sa strang mai multi banidar inca sunt dispus la idei...daca puteti si cu exemple de ex: pe spate ce fel de boxe ar merge(firma si model eventual) multumesc pentru sfaturi oricum. ganditi-va ca sunt multi altii ca mine care au aceeasi problema si incercam sa rezolvam problemele tuturor macar cu un sfat sau indemn. multumesc
|
Eu nu as mai pune nidi un fel de difuzoare pe "spate". Daca aranjezi destul de bine partea din fata ( aici ma refer la componente de calitate), nu vei mai avea nevoie de difuzoare si in partea din spate a masinii. ;)
|
incer sa caut ceva de firma nu asa difuzoare noname care sa se stice cand dau la jumatate volumul...mai astept sfaturi... de la cunoscatorii(ma refer la posesorii de golf 5 care si au upgradat sistemul).
|
Am rezolvat problema. Player kenwood 6051.boxe sistem faţă hertz şi coaxial spate hertz aceeaşi gama. Subwoofer MAC stx 212 1000w staţie MAC fearless 1000d.se aude beton beton .acum următorulpas este isonzorizarea.
|
nu era mai bine sa dai bani pe insonorizant pt usile fata decat pe coaxialele alea de pe spate pe care nu le auzi?
|
Să ştii că le aud foarte bine.o să îi fac şi o isonzorizarea cât de curând.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning