Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sisteme turbo si NOS (https://forum.4tuning.ro/15-sisteme-turbo-nos.html)
-   -   Unde pot sa imi pun Blow off valve??? (https://forum.4tuning.ro/15-sisteme-turbo-nos/20465-pot-pun-blow-off-valve.html)

The Professor 14-07-06 18:52

Unde pot sa imi pun Blow off valve???

Recomandati-mi un loc unde as putea sa imi pun un blow off valve pentru o astra bertone 2.0 turbo!!!

59AFA 14-07-06 19:38

Re: Unde pot sa imi pun Blow off valve???

mastertuner cred k ar fi o varianta

bluey 16-07-06 15:56

Intre turbo si debitmetru :))))))

200SX 16-07-06 21:35

Quote:

Originally Posted by bluey
Intre turbo si debitmetru :))))))

adica vrei sa spui intre turbo si clapeta de admisie, inainte sau dupa intercooler depinde cum preferi

la mine debitmetrul e inainte de turbina, asa ca amplasarea unui bov acolo nu si-ar avea rostul.

cat despre magazine astea sunt mai multe , si sunt si niste anunturi pe la bazar

AR33COP 16-07-06 23:22

intreb si eu ca nu ma pricep.pe audi rs 6 merge?si daca da de unde imi fac rost?mersi....

The Professor 17-07-06 10:32

Intre clapeta de admisie si turbo! Sunt dependent dupa sunetul facut dar vreau sa protejez si turbina! Ma intereseaza un loc de unde sa il cumpar si tot acolo sa il montez!!! La Master Tuner ar fi prima solutie creed!

bluey 17-07-06 11:33

Quote:

Originally Posted by The Professor
Intre clapeta de admisie si turbo! Sunt dependent dupa sunetul facut dar vreau sa protejez si turbina! Ma intereseaza un loc de unde sa il cumpar si tot acolo sa il montez!!! La Master Tuner ar fi prima solutie creed!

Eu mi l-am montat singur :) dar a venit cu kit complet. Cat despre protejatul turbinei trebuie sa ai grija pentru ca am inteles ca trebuie sa fie un raport de 1/3 intre diametrul iesirii turbinei si marimea totala a iesirii aerului din blow-off altfel risti sa "obosesti" turbina intre presiune 0 (blow-off "deschis") si presiune maxima.
Rog cunoscatorii sa explice mai bine ce se intampla cand pui un blow-off mai mare pe un turbo ceva mai mic. (si le multumesc pentru asta)

Lucian 24-07-06 02:45

Deci vrei BOV ?

The Professor 24-07-06 18:03

Da vreau BOV si daca poti sa ma ajuti pot sa ne intalnim chiar miercuri!! Tu mi-ai spus ca ai o varianta universala la un anumit pret. Vreau sa stiu pe ce masini ai montat acel BOV si daca poti sa mi-l montezi pe masina mea, astra turbo motor z20LET? Mai ai alt fel de BOV-uri , ma refer la fabricant si la calitate, pt ca ala de care mi-ai spus tu pare cam NO NAME, dar daca tu spui ca l-ai pus pe majoritatea masinilor si functioneaza bine o sa ne oprim la ala!!!

Lucian 25-07-06 09:22

Montat a fost pe renault 5 turbo , audi tt , ford coswoth , fiat coupe .... Nu am alt fel .

All times are GMT +2. The time now is 09:36.

- Copyright 2026 4Tuning