![]() |
BMW E46 328i, inscris RO
6 Attachment(s)
Ce dau:
E46 328i inmatriculat in Romania, an 1999 km aproximativ 210k (in progres - e masina mea de zi cu zi). Masina se prezinta intr-o stare tehnica foarte buna dar cu mici urme de uzura al anilor trecuti peste ea... Dotari: -Motor 2,8i 197cp, dual vanos -8 airbaguri -climatronic -DSC, ABS -interior piele nou, custom made bi-color cu piele perforata pe mijloc -scaune sport (electric este doar reglarea lombara) -bordcomputer -cotiera fata + spate -geamuri electrice (toate 4) -oglinzi electrice si incalzite -oglinda retrovizoare heliomata (automat) -radiocasetofon + magazie 6 cd-uri -sonorizare Harman Kardon -jante oem 17" gume vara + gume iarna. Ce vreau: - Un 4x4 full-size (Patrol/Landcruiser/Range Rover, etc.) prefer cu 7 locuri, poate fi benzina, sau diesel capacitate mare. Nu vreau preparate de offroad - va fi folosit 90% urban. - Un microbuz/monovolum de persoane full size (VW t4, MB Vito, Renault Espace, etc.) sa poate fi condus cu B, la fel accept si motoare pe benzina/mari. - Un break spatios (MB E-klasse, Volvo, etc. in ultima instanta Logan MCV cu 7 locuri :rolleyes2) Ma intereseaza numai masini INAMTRICULATE IN RO! NU OFER DIFERENTA, NU VREAU MASINI DE "1500 de euro si-ti mai dau eu 2000 in rate), vreau masina cinstita, apropiata ca valoare, pentru un schimb reciproc avantajos. NU MA INTERESEAZA ALTE MASINI (cabrio, coupe, sedan). NU MA GRABESC, daca gasesc ceva bine, daca nu, am 1 an, 2, la dispozitie. Masina nu o schimb ca e defecta, rea, nu-mi mai place, m-am plictisit de ea, etc. Pur si simplu am nevoie din cauze personale (se mareste familia :D) de o masina muuuuult mai mare. Asa ca daca aveti vre-un transatlantic, si vreti o racheta, dati aici mesaj cu agregatu' sa vedem ce iese. |
Re: BMW E46 328i inmtriculat.
Pret?
|
Re: BMW E46 328i, inscris RO
Quote:
un chrysler 300m te intereseaza? |
laur3atu> Nu sunt interesat de bani, nu vreau sa vand masina.
Sonny™> As fi vag interesat numai daca e break masina. Da-mi detalii te rog. |
3 Attachment(s)
Quote:
nu e break....e sedan...full....fara trapa;) 2003....250 de cai....automata;) |
Quote:
:twisted::twisted::twisted: |
Quote:
In alta ordine de idei cu impozitul se poate rezolva, sunt portite, de asta nu ma sperii de el. Ca sa nu fie complet offtopic - ma intereseaza si Ford (Mondeo wagon, SMAX :), Galaxy, Turneo Connect :cry:) PS: AM uitat sa trec la dotari senzori de parcare, senzor de ploaie, comenzi pe volan si cruise control. |
Still looking.
|
un up de la mine pentru interiorul absolut superb!
|
mitshubishi spacestar schimb pe schimb sau jeepul cu diferenta din partea ta
|
JusT_SaY_BoBo> Multumesc.
tintome> la Jeep nu pot oferi diferenta, iar Mitsu nu ma intereseaza, multumesc de oferte. |
a6 te intereseaza? nu e break dar e suficient de mare pentru o familie
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...i-a6-4-2l.html |
Quote:
|
Valabil - caut autobuz ceva.
|
Valabil, Consum urban mers normal 12% MAXIM. Toate 4 cheile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:00. |
- Copyright 2026 4Tuning