![]() |
Vn 63 Sam
asta e masina mea e ink un concept.astept parerea voastra.cam atatea poze am deocamdata.DOAR UNA.
|
Re: Vn 63 Sam
si nu ai pus-o nici pe aia!!
|
1 Attachment(s)
ia mai poza
|
pai sfaturile mele ar fi cam astea:
-da jos barile alea de pe ea -da jos bara de la faruri -da jos prizele alea de la aerisirile de langa stergator si dupa ce ai adus-o la zero...adica varianta stock...atunci poti sa incepi sa o infrumusetezi..cu bun gust te poti inspira si din oltciturile de pe aici, uite aici poze cu cele mai tari https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/19644-hai-vedem-tare-oltcit.html vad ca deja te uiti de jante si spoilere...dar pana atunci incearca sa faci ce ti-am zis eu...astept sa vad progresul cu nerabdare ;) bafta multa si spor la lucru! |
Imi place masca de la radiator....si culoarea..este ceva mai rar intalnita in romania... !! Si ce ai de gand sa ii faci in continuare?? :?: :?:
|
pai cu exteriorul am planuri de viitor.ca la motor ii pun doua carburatoare si de la evacuare ii desfiintez y(grecu) sii pun 2 tobe de esapament.si asta este culoarea ei originala. ce iam mai pus eu dupa : scaune de rover oglinzi electrice , geamuri electrice, inchidere centralizata,si mai sunt cateva chestii
|
si ce ai de gand sa faci cu vopseaua?.....lasi culoarea asta sau o schimibi?? totusi culoarea asta ar da bine cu niste negru...fa-i si u niste desene sau dungi de curse pe ea(sa para mai dura):twisted:
|
1 Attachment(s)
nu culoarea o las aha geamuri fumurii. da de unde as putea sami procur un eleron ca asta??
|
1 Attachment(s)
de unde si km cat ar costa??cine stie ar putea sa ma ajute.
|
probabil XXS-ul ar putea sa te ajute, sa iti zica de unde l-a luat el...ai putea sa-i dai un mesa pe privat dj16xxs sau astepti ca sigur vede el postu..
|
Quote:
|
Quote:
Gasesti si acolo modele care sa iti placa:wink: |
mersi pt ajutor tuturor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning