Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Audi (https://forum.4tuning.ro/283-discutii-audi.html)
-   -   Audi A4 facelift sau generatie noua? (https://forum.4tuning.ro/283-discutii-audi/204115-audi-a4-facelift-generatie.html)

ad1 16-08-10 22:34

Audi A4 facelift sau generatie noua?

2 Attachment(s)
Salut baieti!

am venit cu o intrebare aparent stupida, dar duc aceasta discutie in contradictoriu de ieri si a devenit foarte stresanta. incerc sa lamuresc oficial aceasta dilema.

B7 e defapt decat un facelift al B6-lui? sau e pur si simplu generatia noua, de dupa B6, nepunandu'se problema de facelift?

ps. cu cat mai multe confirmari, cu atat mai bine.

Drako4Life 17-08-10 05:38

Re: Audi A4 facelift sau generatie noua?

Din cate stiu a ramas doar caroseria neschimbata...in rest directie, suspensie, electronica difera mult...si bineinteles s-a adus un nou look cu farurile grila bara etc. Deci daca e vb de caroserie...sunt aceleasi. Daca e sa fi zis ceva gresit, imi cer scuze.

h3rodot 17-08-10 22:44

Eu am un A4 B6 din 2003, tata a avut un A4 B7 din 2005 care l-a schimbat curand cu un A6 . Am condus-o si pe a lui, din punctul meu de vedere diferentele vizibile sunt la exterior, la interior pot spune cu mana pe inima ca sunt la fel. Imi pare rau ca n-am dat jos de exemplu panoul climatronic de la mine sa -l pun la el asa ca un mic test. Alta diferenta ar fi ca majoritatea B7 au motor 2.0 tdi dar se gasesc si B7 cu motor 1.9. Parerea mea daca ai un a4 B6, ori il schimbi cu un a6 ori cu un a4 dupa 2008.

ad1 18-08-10 21:19

deci e facelift sau generatie noua?

hdc77ro 09-09-10 09:27

Depinde la ce te referi.
Exterior: difera aripile fata, capota, farurile, grila, portbagaj, triple. BAZA CAROSERIEI ESTE ACEEASI.
Interior:nici o schimbare, decat volanul si navigatia de generatie mai noua plus mici detalii.
Motoare: motoare mai noi in special cele de 140 de cai pe diesel si 2.0 TFSi pe benzina.

Deci facelift. parerea mea

Eriksson 23-12-10 15:34

eu zic generatie noua
daca era un simplu facelift , dc nu se numea a4 b6 facelift ?
asa ii b6 si b7
asta e parerea mea si nu dau in cap:)

GTR 31-12-10 19:33

Quote:

Originally Posted by Eriksson (Post 3921732)
eu zic generatie noua
daca era un simplu facelift , dc nu se numea a4 b6 facelift ?
asa ii b6 si b7
asta e parerea mea si nu dau in cap:)

Cat timp au acelasi sasiu se numeste facelift, niciodata model nou, indiferent de exterior, interior, motorizari.

Exemplu E46, facelift-motorizari schimbate, fata schimbata, spate putin schimbat, dar este facelift, nu model nou - impart acelasi sasiu.

Nu au existat niciodata facelift-uri cu alt sasiu si niciodata model nou cu sasiu anterior la nici o marca de masina niciodata, deci model nou inseamna sasiu nou, nu se poate una fara cealalta.

RicardoM 02-01-11 21:39

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 3944229)
Cat timp au acelasi sasiu se numeste facelift, niciodata model nou, indiferent de exterior, interior, motorizari.

Exemplu E46, facelift-motorizari schimbate, fata schimbata, spate putin schimbat, dar este facelift, nu model nou - impart acelasi sasiu.

Nu au existat niciodata facelift-uri cu alt sasiu si niciodata model nou cu sasiu anterior la nici o marca de masina niciodata, deci model nou inseamna sasiu nou, nu se poate una fara cealalta.

Ma scuzati ca ma bag si eu aiurea dar din cate stiu nu au sasiu, ci lonjeroane. Poate ati vrut sa spuneti "platforma". Aa.. si este "facelift".

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning