![]() |
Poze De La Tuning&stereo Ungaria
POZE si impresii din UNGARIA puteti vedea aici :https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=20405
Eu zic ca meritat pe deplin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) ;) ;) |
Re: Poze De La Tuning&stereo Ungaria
Ai luat ceva premiu?
|
Chiar ai lua ce-va premiu sau macar o mica mentiune ?????///
|
Quote:
|
Unde se voteaza?:D
|
yo is de parere k sigur o sa iei ceva premiu ;)
|
Quote:
|
Una dintre obtiunile de vot apartine publicului si trebuie votat aici : http://www.tuning-stereo.hu/index.ph...leria/ind2.php
Asa ca dati si voi un click pe poza si votati la 5 stele poate va iesi ceva .Oricum e important pentru mine ca deja sint pe locul trei asa ca sa speram ca ceva va iesi !;) |
mo pun pe votat atunci :)
|
Am uitat sa spun ca trebuie sa dati click pe rubrica de sus unde scrie LEGJOBB HELYZETT si va apare poza de la ei cu masina sau mai bine zis pictura de pe masina si acolo trebuie sa dati clic pe cele 5 stele ca sa votati masina !
|
6 Attachment(s)
Bine BH-15-RIC io o sa fac ..:D pana atunci poelzele :shock: super faine mai ales interiou si exterioru io vreau sa vote 15 stele nu se poate :?: ;) :lol:
|
Bocsi, de már osztályoztad a képet :lol: :lol:
|
9 Attachment(s)
:censored: Acuma iill flicit si pe Sandu a iesit masina beton si foarte fumosa ore unde ami incap muzika :lol: niste poze cu Wv :lol: Tu nu ai poa de votat ca vrau sa votz si la tine :lol: ca doar sunt masini din romania ;) foarte afine amandoua
|
ma prunc...
io inteleg ca esti pasionat de tuning...ca iti plac masinile...ca ai ajuns pe forumu asta... inteleg si ca ai 13ani... DAR TOTUSI cred ca poti mai mult! Ia vezi cum scrii acolo. Dupa ce ai scris, te rog fain frumos sa recitesti inainte de a trimite mesajul...ca uneori ai niste idei...ca se ia lumea de cap pana descifreaza ce vrei sa scrii. Si da...sunt superbe masinile... |
yo cred k vorbeshte alta limba :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning