![]() |
Sa hotarat data si ora Mitingului
Asociatia Sportiva No Speed Limit va organiza un miting de protest (vezi subiectul anterior) in Bucuresti la data de 22 Decembrie 2003 la ora 19:00,mitingul este organizat legal cu sprijinul Primariei Capitalei si a Politiei Rutiere.Daca pe parcurs va intervenii vre o schimbare o vom anunta din timp <<Locatia este Piata Victoriei>>. Dar va mai asteptam Miercuri 10 Decembrie2003 in incinta Parc Herastrau la ora 21:00 pentru a anunta evenimentul si va fii prezenta si televiziunea
|
o sa fim acolo ...
U can count on me ! TYE |
me 2 la fel :)
|
voi fi acolo sigur
|
Nu pot :( voi fii la Polonia ... dar maine la Herestrau poaste sa fii.
|
La miting se vine pe jos sau motorizat? Dc se vine motorizat, vreti sa vina doar masini preparate sau pot sa vin si io cu harbul meu?
|
La miting se vine pe jos sau motorizat? Dc se vine motorizat, vreti sa vina doar masini preparate sau pot sa vin si io cu harbul meu?
|
Vine cine vrea, cum vrea, cum poate. (bine, e mai interesant cu o masina...)
Vin si io! Miercuri (azi) cum e pana la urma, la 19.oo sau 21.oo :?: |
LEGAL RACING
Fiecare vine cum vrea si cum poate asa ca daca ai o masina vino cu ea daca esti pasionat, probabil la anul o sa-ti iei una mai rapida si poate te intereseaza subiectul. Poate veni oricine vrea sa ne sprijine. |
bazati-va si pe mica herghelie de 120 de calutzi 8) i
|
HHH nu ar fii o idee rea mai ales ca voi a ti avut prilejul de a participa la o cursa organizata de noi si LR a-ti mai avea timp inca sa depuneti o cerere la primarie Succes Timisoara
|
Noi inca suntem la cerere, Dar nu este exclus ca pe 22 sa va treziti cu noi acolo
Succes |
mesajul vostru se transmite mai departe, comunitatea motociclistilor va sustine efortul: http://zahei.vh.ro
bafta! |
Sprijin
In speranta ca ajuta cu ceva, am pus si pe www.ro-tunning.tk anuntul.
Sa vadem ce iese. |
Re: Sprijin
Quote:
AcidMan_ ... nu este miscare de protest .... ci miting ... sa nu se inteleaga gresit ... Nu protestam nimic ... vrem doar un loc al nostru. bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning