![]() |
MiniCar - Un proiect 100% ROmanesc
Pagina proiectului
http://minicar.mediabyte.ro Credeti ca daca o sa folosesc un motor de scuter ~50 cmc si roti de tico o sa reauseasca sa le clinteasca din loc ? |
Re: MiniCar - Un proiect 100% ROmanesc
super msito.daca o sa fi ca un un scuter cu acoperis e super tare.un pusti de 12 ani poate merge cu ea prin parcuri pustii,drumuri pustiii deastea.? cat o sa coste?;)
|
tare. daca o sa coste mai mult d 3000 d marafetzi nu cred k o sa aiba vanzare
|
Quote:
NU ! Inspira-te de la asa zisele motocaro italiene cu 3 roti,care au un variator centrifugal construit altfel decit la scutere.In plus, dimensiunea rotilor e mai mica. |
Poate se va urmi,dar va da impresia de melc...
|
suna promintzator proiectul dar tre sa ai nervi de otel timp si un buget adecvat sa faci asa ceva dar daca reusesti :):):):)
|
E o mizerie, chiar nu avem nevoie de asa ceva ... sincer
decat poate intr-un parc de distractii? sa fie oare masina oficiala la "Draculea park" ? :-) |
... glumesc desigur, proiectul mi se pare promitator, ar trebui sa avem cat mai multe proiecte de acest gen ... o intrebare doar: ce ce 4 roti si nu 3? (cel putin asa am vazut io)
|
de ce sunteti ma rai, din lupta producatorilor nu poate castiga decat clientul! Si bineinteles producatorii, dar asta e partea a 2a! =)))
|
probabil daca as fi avut 15-16(am auzit k astfel de masina poate fi condusa p drumurile publice inca d la 16 ani), as fi asteptat cu nerabdare sa iasa pe piata masinuta asta,dar acum daca stau si ma gandesc mai bine,un pusti de 16 ani,neatent si neexperimentat poate fi foarte periculos kiar si la la 50 km/h.DAR,k idee si k initiativa din partea ta,mi se pare super.
|
Am si eu o idee de moment: de ce nu mergeti pe motor electric si... incercati sa obtineti niste fonduri de la vreo agentie ceva de prin UE .. ca sa faceti mini-masini ecologice :D Desi nu prea vad eu bani moka pt "industria auto" pt ca in caz de succes puteti deveni o concurenta :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning