![]() |
[My Scoot] Piaggio Nrg Evo
28 Attachment(s)
Am si eu un piaggio nrg mc2 din 96 care a suferit cv modificari:
1.set polini evo 2 2.ambielaj top 3.carb dellorto 17,5 am avut de 21 si papa ca un porc:)) 4.muzicuta polini 5.rulmeti semeringuri tnt 6.aprindere stok 7.toba facuta de mn(nu e cea mai frumoasa dar e functionala) 8.variator stok mesterit un pik 9.ambreaj stage6 10.role de 4,5 polini 11.furca aprilia rs impreuna cu tot sistemu de franare Si un pik de vopsea si o iesit un scuter... Cv poze pe parcursul lucrarilor: |
Re: Piaggio nrg evo
impresionant scuter.
sunt curios de performante si sound. asfalt uscat! |
stiu scuteru' dupa scuteristi.
Toba ai tu ai facut'o? daca da,din ce? si cum ai facut gaurile alea in carenele laterale? dc nu pui niste plasa la carena aia unde ti picioarele la gaurile alea? |
Toba e facuta din inox si sudata in argon,gaurile in care is facute cu flexu incalzita fibra pana se distanteaza plasa de sarma fibra si iese,am avut plasa neagra da o picat intr o seara.
|
toba e goala?....e facuta pt performante sau cum?
|
cu ce ai incalzit?
totusi fa ceva cu carena aia de la picioare,mai bine nu o taiai si faceai formele pe care le'ai taiat tu din tabla striata si o prindeai acolo. |
2 Attachment(s)
Toba e facuta dupa yasuni c21 ii o poza pe net cu dimensiunile nu am facut o "covrig" fiindca nu imi place,am incercat sa nu am coturi la 90 grade am folosit inox toate pt o curgere mai buna a gazelor,nu ii cea mai frumoasa dar merge bn.
|
pai si asa face vreun bine la motor?......la 2 timpi conteaza muult toba.
|
[QUOTE=rs-dey;3586070]cu ce ai incalzit?
:-w |
Da,la 2 timpi conteaza mult toba (camere de expansiune) aceasta supra alimenteaza motorul un pik,dak e bn calculata poate da un surplus considerabil de putere.
O animatie cu modul de functionare: http://www.vf750fd.com/blurbs/Two_St...o-stroke_c.gif Sunt in comert niste pistoale cu aer cald sau asa cv cu unu de ala am incalzit carena ca ii un platic care la temp devine maleabil. |
Imi explici daca te rog cum ti-ai facut pleoapele alea ca si eu pe sr vreau sa modific putin carena .. dar daca pun doar chit creapa .. cum sa fac :-??
|
doar kit nu sta,cred ca trebuie si fibra
|
in poza 5 ce e acolo inrosit la toba?
|
Quote:
|
Quote:
1.se curata locul cu smirghel sa adere kitul 2.iti faci un sablon din banda de izolat ce ai,dupa ce ai ales modelul... 3.iei o bucata de plasa de aia fina de fier cat mai subtire si cat mai moale 4.tai plasa dupa modelul de banda care crezi ca iti place 5.pui plasa pe far o lipesti cu cv adeziv 6.aplici kit cat mai putin sa nu ai mult de lucru 7.Smirgheluiesti pana iti place forma si sa nu fie adancituri ridicaturi etc 8.vopsesti |
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning