![]() |
opel astra f
3 Attachment(s)
imi poate da cineva idei despre cum sa imi fac si eu masina ? - exterior
|
Re: opel astra f
Cauta pe net pe google !!! AI sa gasesti o gramada de poze ... n-ai sa ai timp sa le vezi pe toate intr-o saptamana !!!
|
poti sa cauti pe net cel mai bine, si eu am astra f si am gasit destule chestii p net
accesorii, exterior interior bani sa ai.....:) |
e un site francez unde iti arata unu cum si o face de la cap la coada
|
13 Attachment(s)
Salut...uite ce iti poate oferi magazinul nostru pentru exteriorul masinii tale...daca te-ar mai interesa ceva,scrie-mi pe mail...tot pe mail o sa iti dau si preturile...vezi si anuntul cu lucrarile mele in aerograf de pe forum...poate o sa vrei si un custom paintjob:)
adresa mea este:[email protected] sau tel 0741.050.682 (Mircea) |
am si eu un opel de acesta si as vrea sai fac ceva dar cu banii stau prost si nu pot gasi informatie cum sa lucrez cu fibra de carbon sau altele lucruri stie cineva de unde pina unde pot gasi astfel de informatie.daca stie cineva pls.
|
va pot ajuta..sa va fac kituri unice..pe calc...dar apoi va duceti la o firma care lucreaza in fibra..sa va faca kitul..:roll: ...
|
Quote:
|
Marian, firma lui Mircea ( Blade ) ofera un kit foarte spectaculos ! Kitul de pe astraul Two-Tone ( Auriu+Negru ) ! Este cu adevarat potrivit pe masina ! Cam asta l-as pune eu daca ar fi masina a mea !
|
Vad sincer k exista acest baiat talentat care e disus sa va ajute ioo nsat uimit de ce oate sa faca asa k bagativa baeti k e marfa
|
daca el le-a facut, e un adevarat profesionist. Deja i-am trimis un mesaj...vedem ce iese
|
1 Attachment(s)
poate cineva sa ma ajute cu niste culori pentru masina ?
vreau s-o revopsesc si vreau sa incerc ceva nou. As prefera totusi culoarea ROSU sa ocupe suprafata cea mai mare. Multumesc |
Tio fac io dar da-mi o poza la 1024 :D
|
2 Attachment(s)
nu am gasit aceeasi poza de dimensiuni mai mari.
Oricum si aceasta poza e asemanatoare cu designul masinii, iar in plus culorile ma intereseaza cel mai mult. (Poate si niste jenti :D ) |
Ce culoare te-ar interesa ??? Si jante in mai multe spite sau 5 spite ?? Impinse , cromate ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning