![]() |
E30 - ---HARTGE--- engine!!!!
2 Attachment(s)
Asa arata masina cand am cumparat-o doar ca avea jantele tziganite din poza 2.....avea un 2.5 12v care ulterior a cedat.....:D:D chiar foarte repede...... si am oscilat intre a-l repara si aleza blocul ptr a stoarce din el mai mult dar am renuntat.
Si asa am achizitionat un m50 Hartge 2.8 complet de pe un e36 HARTGE de Germania ..... |
Re: e30---HARTGE---engine!!!!
He he....vreau sa vad si eu ursul mai indeaproape...ma bucur ca mai e in oras inca un e30 cu potential:D
|
5 Attachment(s)
Motorul cand a ajuns si apoi montat pe masina......si o poza cu un motor la fel ....capacul cu 2.8 nu l-am avut dar am dat comanda de el si acum este si el.
|
Quote:
|
felicitari pentru masina ....ursu asta acum 1 an si cv a fost la mine ..sunt din braila..la mine tragea ff bine motorul...si nu era incarcat cu bara aia pe fata sau praguri ori jantele alea ...era simplu..ce sa zic..bafta in continuare si se merita sa bagi bani in el ca e un urs impecabil ca tabla si interior..
|
7 Attachment(s)
Dupa ce am montat motorul i-am facut rar-ul am trecut masina pe numele meu a durat cam mult ....si m-am hotarit sa o desfac sa o reconditionez total ....masina avand ceva urme de batranetze mai ascunse....
S-au investit ceva bani in acest proces care inca nu s-a incheiat...dar pasiunea daca exista nu cunoaste limite....:lol: |
Quote:
pt ce este teava din masina pt uscat sosete:?: glumesc hai spor la treaba (stie nicu ca este vedeta acum ca ai pus poze cu el pe 4tuning?) |
Quote:
|
slava tie, slava tie, slava tie. poate scoateti si voi ursii mai des din garaj, targovistenilor.
sa nu uit, spor la treaba si bafta in continuare. |
Quote:
multumesc si baietilor ptr urari....sper sa iasa pe strada la 1 sep. masina .. |
Re: E30 - ---HARTGE--- engine!!!!
frumos...imi place ce vad....spor la treaba si sa o vedem in actiune cat mai curand
bafta..... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cusca aproapde de final....acum este asamblata toata masina.....asteptam sa facem rost de diferential....
|
multa bafta in continoare cu proiectu ... e pt Drift !? :-)
|
frumos lucrat...bafta sa o vedem gata!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning