![]() |
Se vinde Nokia 6220 clasic
Nokia 6220 classic ... in stare foarte buna (tinut in husa all the time!) ...
Se vinde tot pachetul - 1 card de 1 GB - casti - alimentator - cablul usb - cutie cu toate accesorile cu care a venit ... - soft Garmin Mobile XT instalat! Bateria tine 4-5 zile cu convorbiri "normale" ... Specificatii detaliate : http://www.gsmarena.com/nokia_6220_classic-2256.php Telefonul are aproape 2 ani. A fost achizitionat de la Germanos la abonament cu pretul de 850 ron acum 2 ani ... Motivul vanzarii este prelungire de abonament si vreau sa-mi alt telefon Pretul este de 500 ron Pentru info si lamuriri folositi Pm sau topicul ! Fotografii ii voi face dar momentan nu am aparat foto cu ce sa`l imortalizez ... Anuntul se refera la membrii din Zona Hunedoara sau daca sunteti dispusi la deplasari! Nu trimit in tara ! ... Notă moderator: Respectă Regulamentul şi nu mai da up înainte de 48 de ore/ 2 zile! |
Re: Se vinde Nokia 6220 clasic
UP - multumesc pt. atentionare !
|
UP !!!
|
UP !!!
|
UP!!!
|
1 Attachment(s)
UP!!! ... fotografie reala ...
|
skimbi cu un D780 dual sim?
|
Quote:
|
Pretul scade la 450 RON
|
6120 clasic la schimb si ceva dif nu te intereseaza?
eu il am de nou,telu are cam 1an si ceva toate accesoriile,cutie,cd,card..etc telefonul in stare buna,mici semne de uzura mrs |
2 Attachment(s)
vreau sa-l vand .. fara schimburi ... multumesc oricum ... pana una alta fotografii reale ...
|
Pretul scade la 450 RON !
|
UP ! ...
|
UP ! ...
|
Rog un moderator sa inchida topicul ... Multumesc !
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning