![]() |
toba?....cum o fac?
vreau sa imi fac o toba de inox...am materiale...am ceva cunostinte dar as mai avea nevoie de ceva sfaturi....ce vine pus in toba...etc
o sa fie pusa pe un motor de 1.3 si nu as vrea sa urle decat la turatii mari |
Re: toba?....cum o fac?
Teava inox 46-50 fara intermediara doar cu finala. Insa finala sa fie cu filtrele intacte. O sa ai urlete la turatii dar si ragete si pe decelerari. :)
|
dute la o reprezentanta si sigur o sa gasesti:D
|
Parerea mea e ca intermediara nu trebuie eliminata...din cate stiam eu...formeaza niste unde de shoc care ajuta la evacuarea gazelor din motor. Mai bine fara finala si cu intermediara..sau cu o finala f putin restrictiva :rolleyes2
|
eu n-am intermediara nici pe dacie 1300 nici pe cielo si n-am nici o problema doar ca suna la relantiu ca si cum s-ar atinge metal pe metal
|
dacia esti girl?:)
|
fratzilor...eu am o toba finala pusa de PILOT....mi-au scos si intermediara...dar nu urla deloc...ma scoate din sarite ...la turatzii marii se aude motoru inloc sa se auda toba...nush ce sa-i fac.....am observat ca dupa ce vin de la spalatorie urla...dc?am impresia ca ramane apa in ea....dar nush sigur...mi-au zis ca motoarele turbo nu au cum sa scoata sunet cu toba sport..nush ce sa mai cred am mai dat si o carutza de bani.....poate careva cu vreun sfat...
|
pai numai da bani multi ca nu inseamna ca e si buna...din cate am inteles...se pun niste site pe toba...sa scoata niste sunete
ciudate si placute...intreaba si tu pe acolo...prin orasul tau daca undeva se modifica masini la motor etc si sigur or sa iti explice ei mai multe!si oricum nu este foarte mult ce vrei tu sa faci:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning