![]() |
TDI vs JTD/M
Vreau sa aud si argumente...
|
Re: TDI vs JTD/M
Quote:
|
Si mai nepoluant...
|
TDI.
Acum daca ai abonament la servis... merge si JTD. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@Gixer: Pai multa lume voteaza TDI pentru ca e mai cunoscut decat JTD. |
Mai exact la ce motoare te referi ? E cam aiurea sa compari niste denumiri, 1.6 TDI nu are nicio legatura cu 1.9 TDI la fel cum 2.0 TDI PD este diferit de 2.0 TDI CR la fel cum 6.0 TDI V12 este complet diferit de orice altceva din gama.
|
Quote:
|
1.9 este un motor de conceptie foarte veche, nu prea mai e la moda, nici macar 2.0 TDI PD (140CP) nu mai exista, motor care a inlocuit 1.9 TDI 131CP.
|
Exista si 2.0 TDI common rail :) Ceea ce este amuzat este faptul ca topicul a fost creat de un fanboy Alfa.
Alfa nu poate concura cu VAG decat la clasa sub < 2.0 unde parerile sunt impartite la fel cum vezi mii de TDI-uri fumegand la fel vezi si Alfa 156 cu numere de bulgaria care lasa in urma 4-5m de fum, ceea ce este irelevant in a spune ca TDI este mai bun ca JTD sau invers. |
Quote:
|
JTD pentru ca am dat in multe diesel-uri italiene de le-au sarit capacele si nu au patit nimic , pentru ca sunt mai silentioase , mai nepoluante , mai turate , si mai rezistente , am facut racheta la 1.9 jtd , guess what ? nothing happened , pentru un consum pe masura , si pentru fuga , plus ca suna frumos in interior , beck , nu ne dai noua abonamentul tau de la "servis" sa facem reparatii cat pentru doua motoare la jtd-uri ? ah si mai aleg jtd pentru ca nu trebuie sa pun ulei cum beau eu apa .
|
Ultima propozitie confirma ca habar nu ai cand vine vorba despre TDI-uri.
@ MASK - stiu ca exista 2.0 CR, spuneam ca 1.9 TDI 131CP e atat de vechi ca nici macar inlocuitorul direct (2.0 TDI PD) nu mai exista. |
Am votat TDI, din punctul meu de vedere e mai fiabil.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:42. |
- Copyright 2026 4Tuning