![]() |
Marcos TSO GTC
11 Attachment(s)
Marcos TSO GTC Marcos TSO GTC a debutat ieri in cadrul "Private Luxury and Supercar Show" in Marea Britanie. |
Re: Marcos TSO GTC
cam extravaganta la design. performante bune. si nici pretul nu e chiar piperat!:)
|
4.1 sec 0-100 pentru 53.000 de lire....design frumos....imi place:D
|
ce nu`mi place la aceasta masina sunt farurile, in rest e ok!
|
pretzu bunicel..performante la fel..design-ul insa nu-mi place
|
De-asta imi plac mie marcile sport din Anglia....ieftin si bun! Si poate si ceva mia rar.
|
hehe misto "branhiile" de pe lateral :lol: stopurile spate seamana putin cu cele a unui lotus elise.. pretz bun pt o masina cat de cat .. ''exclusivista''.. si zic asta pt ca in romania nush cand o sa vedem masina :)
|
Forma caroseriei parca dute a aston martin ..defapt ce mai ..tipic englezesc ..niciodata nam suportat masinile englezesti ! deci ..design sucs la masinile britanice :D
|
Quote:
|
Frumoasa....parerea mea ca e cam scumpa de banii astia iti iei ceva mult mai tare...
|
la 50 mii de lire ce masina mai tare? asta vine vreo 70-80 mii euro( nu stau sa calculez). hmmm? Poate un Rs4 dar nu vei avea ceva exotic.Foarte putini stiu de aceasta marca ( Marcos).
Dar bine ca nu ne facem probleme de astea ca nu sunt bani :P |
superba :D
|
pt asa performantze...e un pretz ok :)
|
mie,unul,imi place cum arata.iar la ce performante are,pretul e mai mult k acceptabil...:-P
|
As prefera un TVR.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning