![]() |
Golf 1 - Fanatic , Classic , Forever ...
3 Attachment(s)
Dupa cum zice titlul , am dezvoltat o obsesie mare pt. golfulet ... e ceva deosebit , propria ta bucata de istorie , de pe vremea cand masinile erau construite pentru popor si cu pasiune ... si chit ca aratau ca niste frigidere macar nu sunt casetofoane chinezesti ...
continuare .... Dupa lungi cautari si pentru ca nu am gasit un golf 1 nou am reusit sa ma lipesc de unul lafel de bun , reconditionat dar neterminat ... si nu a fost o problema .... Sunt pe fuga acum .... o sa revin cu o poveste si cu poze mai multe ... si cu al-II-lea Mk1 care l-am cumparat si daca iese totul bine va fii si un al-III-lea ... |
Re: Golf MK1 , Fanatic , Classic , Forever ...
arata faoarte bine golfuletul dar ce ma impresionat este cat de bine a fost lucrat:D
iti urez bafta de pe acum cu toate cele 3 proiecte dak vor fi;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Vreau sa pun pe masina fuzete de G2 cu discuri si etrieri ... stie cineva ceva? ca din cate stiu eu se poate ... nu sunt foarte multumit de frane ... trebuie sa rezolv repede sa stiu ce suspensie sa ii comand .... |
am eu fuzete de golf 1 gti cu discuri ventilate si etrieri... fuzeta de golf 2 nu o sa se potriveasca
|
Re: Golf 1 - Fanatic , Classic , Forever ...
am vazut , ai un topic nu? 300 de lei? le vreau eu ...
|
da-mi add pe mess si vorbim!!!
|
6 Attachment(s)
Lume , lume , mi-a ajuns suspensia astazi , Ta-technix Reglabila , asa de dragul pozelor , am lasat-o la maxim pe jos , imi place la nebunie , ea saraca inca nu are motor zdravan dar ii place pe viraje , mai nou :D ... cam intunecate pozele , asta e , am terminat la 10 seara cu masina dar ii fac inca un set "astazi" numai sa rasara soarele odata ...
|
Arata belea asa lasata. Dar totusi parca i-ar sta mai bine fara bara/intaritura aia pe fata sau cu vreo buza ceva...
|
Arata foarte misto:shock: da nu-ti freaca rotile in aripi? Ce motor detine masina?
Bafta cu proiectul, pare unu indraznet:D |
Quote:
Quote:
|
Dizel sau benzina?:lol: oricum e misto rau masina
|
arata misto rau cu suspensia asa.
|
3 Attachment(s)
am reusit sa fac ceva poze azi , poate gasesc un aparat mai ne telefon sa fac unele mai artistice ....
incep sa ma enerveze jantele , poate gasesc ceva sa le schimb ... mai incolo , am ceva lucrari cu ursu 8) |
foarte tare lasat asa pe burta;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning