![]() |
Vand Corby si KU990
Vand Samsung Corby nou nout nu are nici 10 minute vorbite pe el. Are absolut totul la el + cutie si garantie. 400 de lei codat pe vodafone
Si LG KU990 (folosit zi de zi) are cutie,incarcator,cablu de date,card de 2 Gb si casti. 400 de lei pt alte detalii astept pm. este decodat sau puteti intra pe alexu_bad_boy si va pot da poze daca vreti. |
Re: Vand Corby si KU990
300 ron LG-ul
|
samsung
= psp 1004 card 4 gb modat |
pei eu vreau 4oo de ron pe tel tu vrei pe psp 300 de ron. unde e afacerea? daca mai dai diferenta de de 80 de ron (sa nu zic 100) da. dar cu conditia sa arata bine psp-ul ca telefonul e tipla
|
pretene un psp modat 1004 cu card 4 gb incarcator si cablu de date se da in 500 -550 ron si u mai vrei diferenta :))
|
tovarase prefer sa-mi iau modelul mai nou la banii aia.
imi dai pm cu 3 mil si pe urma vrei sa mi-l dai pe tel nou nout. NU MS. bafta la vanzare |
urgent zilele astea cu lg-ul.....astept oferte
Notă moderator: Up-ul se dă odată la 48 de ore/ 2 zile! stiu imi cer scuze dar am zis ironic de up. LG-ul la 300 de ron |
uppp 3 mil lg-ul
|
280 de ron urgent lg-ul......
|
uppp negociabil la ambele
|
lasa un nr.de telefon pt. contact !! id - ul pe care l-ai dat pt. detalii/poze ... mai bine nu il mai dadeai daca nu folosesti (ti-am lasat de vreo 3 ori mesaje!)
|
daca vezi ca nu raspund la mesaje dami un pm sau add si era mai simplu.
|
LG-ul e dat. ramane corby
|
Corby 300 de ron... nou nout
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning