![]() |
Touareg 2008, Suspensie normala sau hidraulica?
Va salut! Ideea e simpla. Un prieten doreste sa achizitioneze un Touareg 2008, facelift. Are el dotarile toate puse la punct...o treaba nu stie. Sa mearga pe suspensie normala sau pe versiunea cu suspensia hidraulica?
Doresc sfatul posesorilor sau al cunoscatorilor, al celor care au testat macar 1 din cele 2 tipuri...al celor care au avut sau nu probleme. Deci normala sau hidraulica??? Personal iam recomandat hidraulica pentru ca e mai avansata si ofera mai multe setari care schimba mult dinamica masinii. Repet, posesorii si cunoscatorii ce zic? Va multumesc anticipat!!! |
Re: Touareg 2008, Suspensie normala sau hidraulica?
Este destul de scumpă opțiunea cu suspensia, dar dacă își permite d.p.d.v. financiar, merită fiecare bănuț.
|
Quote:
As fi vrut sa iau si suspensia hidraulica dar mi sa parut mult prea scumpa(undeva la 10.000 Euro) si am renuntat la alegerea suspensiei gandind ca este suficient si asa fara si mai mult de atat nu il folosesc la of road si sunt sigur ca si intretinerea pentru ea este foarte costisitoare sa nu mai vorbim de o defectiune care poate aparea. Mentionez ca am aproape 25.000 Km cu masina si nu am avut probleme cu suspensia si cu nimic altceva. |
Nu cred ca e cazul caci masina se achizitioneaza SH...diferenta de pret intre cele cu suspensii normale vs suspensii hidraulice fiind mica...deci e doar o chestie de asa sau asa.
Am vb. cu mai multi (nu pe forum) si toti ziceau CLAR HIDRAULICA si ca o sa'i para fff rau daca nu alege asa ceva...acum na...cum io fi norocu si ce o gasi...ca in final la SH nu'i cam ce vrei...e cam ce gasesti :) si la ce $ gasesti... oricum...mai astept pareri. |
O intrebare, nu ii pneumatica suspensia aia, pe perne de aer?:poke:
|
Quote:
|
SIGUR pneumatica ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:38. |
- Copyright 2026 4Tuning