![]() |
recomandati-mi un subwoofer
stiu ca e o chestie serioasa cu sculele astea de muzica , nu prea stiu nimic despre cum se folosesc corect :)).
Am primit de la un prieten o statie mac audio red attack 4800.. se poate pune pe 2, 3 sau 4 canale .. Intrebare : Cum fac bridge ? conectez + la 4 si - la 3? desigur statia sa fie setata pe 2 canale .. Alta intrebare : ce putere ar trebui sa aiba subwooferul ? pe statie scrie 480 W max ... Nu am gasit prea multe detalii pe net despre statia asta . am gasit cateva siteuri pe google dar sunt in nush ce limba. |
Re: recomandati-mi un subwoofer
|
dap...conectezi un plus de la un canal si un minus de la canalult celalalt!
subwooferu nu are putere,are puterea amplifului... ;) |
Quote:
|
nu ai de ce sa fi confuz...sunt nenumarate cazuri in care subwooferele lucreaza cu puteri mult peste specificatiile fabricantului!!si n cazuri in care se ard cu puteri mai mici decat declarate...
amplificatorul tau este pt difuzoare...si nu furnizeaza o foarte mare putere! uite aici un site specificatii...la puterea lui,as zice un subwoofer cu 100-200w la 4ohmi asa rolleyes2...mai bine il folosesti pt amplificarea difuzoarelor si cumperi altceva mai bun pt un eventual subwoofer! |
aha.. as putea sa merg cele doua difuzoare ce le am in spate si un subwoofer pe statia aceasta ? un subwoofer de vreo 150 w ? sau chiar 200w ? daca da . are vrun rost ? . eu zic ca 200w , care sa se auda clar mi-ar ajunge .
|
eu as zice sa amplifici decat difuzoarele cu statia ta,pt ca ea saraca abia ar putea sa alimenteze un sub cu max. 115w la 4ohmi...parerea mea... :(
|
am sa incerc un subwoofer de-a lu un preten , nu stiu exact cat e de mare si am sa revin cu un reply :p
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning