![]() |
Renault Megane Bicorp
5 Attachment(s)
Schimb Renault Megane Bicorp, versiune Authentique 1.4 16V 100CP, an de fabricatie august 2005, kilometraj 61000.
Dotarii: directie asistata electric variabila, inchidere centralizata, computer de bord, geamuri electrice fata, bancheta rabatabila fractionat 1/3-2/3, radio CD, ABS+EBV+AFU, 6 airbaguri, tapiterie textil, faruri cu xenon, volan imbracat in piele, senzori de parcare, alarma "cobra", comenzi volan, etc La 58000 de mii a facut ultima revizie, ulei+filtre+bujii+kit de distributie completa, anvelope noi la service autorizat, se poate dovedi cu factura. Accept variante auto cu diferenta din partea mea de maxim 1500 euro. Masina nu este a mea ci a unui prieten, daca doriti mai multe detalii decat cele mentionate sau pentru o oferta de pret sunati la 0723.763.005. |
Re: Renault Megane Bicorp
poate prietenul tau este interesat de un schimb cu asa ceva
https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...-0-240-cp.html |
Masina de la semnatura? Cap pe Cap.
|
Quote:
Quote:
|
Nu stiu de nici un Golf 4... :) ... daca dai click pe linkul de la semnatura ajungi la o Mazda Xedos 9.
|
Quote:
|
Valabil.
|
4 Attachment(s)
Schimb cu un peugeot 206 cc an 2003 ,71000 km,full ?
|
interesat de aceeasi masina cu dotari mai multe si ce e mai important: DIESEL?
|
Va multumesc tuturor pentru oferte, mometan baiatul este intr-o zona unde nu are acces la internet, intr-o zi-doua se intoarce in oras si va va da un raspuns fiecaruia.
Si un UP. |
Valabil.
|
Anunt valabil.
|
Dar petul masinii care este?
|
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...25i-4500e.html daca te intereseaza la schimb da-mi un PM
|
Quote:
Masina se doreste in principal sa se dea la schimb plus diferenta din partea lui pe ceva mai bun/nou. Dar daca este cineva interesat sa o cumpere cash este rugat sa sune la nr afisat in primul post si vorbeste direct cu proprietarul masini. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning