![]() |
Caiet de practica
Salut sunt student la inginerie auto si nu prea am facut practica vara aceasta. Sunt nevoit sa plezint un caiet de practica cu ce am facut intr-un service auto (precizez ca "am taiat frunza la caini toata ziua" deoarece nu ma lasa sa fac nimic in service).
Daca ma poate ajuta cineva cu asa ceva as fi sincer recunoscator. Ceea ce trebuie sa scriu este cum repar diferitele defectiuni pas cu pas. Ms anticipat celor care ma vor ajuta |
Re: Caiet de practica
Precizez k pot sa ii ajut cu putinul care il am pe cei care au nevoie de caiet de practica
|
Salut!Dau si eu un sfat!
Uita-te pe net la operatiile de reparare a caroseriilor(tinighicerie) sau cauta cum se curata motorasul pas cu pas de la logan(e simplu).Se scoate filteru de aer, de demonteaza cablurile de la acceleratie, se scoate mpp si la montare se procedeaza invers.... Sunt multe idee, te uiti pe net la etape pt. vopsire, schimbat esapamente, schimbat diferit parti ale caroseriei. |
Ms mult
|
Topicul ramane deschis cine mai are documentatii este binevenit sa ajute:D
|
Omule, dar poţi lua forumurile de specialitate la puricat şi sigur vei găsi foarte multe tutoriale despre cum să repari absolut orice la maşină!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning