![]() |
New look pt. Pejo 205 cabrio?
4 Attachment(s)
Asta este masinuta ce vreau sa o modific.Din pacate kit-urile pt. acest model sint rare.Aveti ceva idei interesante?
|
Re: New look pt. Pejo 205 cabrio?
tocmai, kituri nu sunt ... de aici rezulta ca ar trebui sa faci ceva custom... unic... ceea ce e mult mai bine decat un kit, parerea mea cel putin
|
Quote:
Pai cu asta ma ocup,cu kituri unicat.Insa la a mea m-am blocat,nu gasesc nimic ce sa-mi placa.In special fata ma intereseaza,spoilera si prize de aer pe capota.Pragurile si bara spate ,deja sint in lucru.;) |
n-ar ramane decat sa pui poze cu ai facut tu pana acum..si sa rogi pe cineva la VT desene cu mana...sa-ti faca cineva un bot misto unicat poate ai noroc si iti da vreo idee care s-ar potrivi cu restu ce te-ai apucat tu
|
10 Attachment(s)
sper sa iti fie de ajutor...sau macar o idee in plus nu strica :P
|
1 Attachment(s)
O idee :|
|
[QUOTE=CT99WUW]sper sa iti fie de ajutor...
Intr-adevar citeva idei interesante.Mersi baieti. |
Quote:
|
[QUOTE=TopArt]tare. te ocupi dar nu gasesti. foarte tare !
Raspunsul e simplu:deoarece trebuie sa fie unicatul unicatului .Ceva simplu,de efect si absolut original.Si clientul nu ma plateste cu nimic pt. asta.;)Ma aleg doar cu placerea privitului . In plus dilema rezida din faptul ca ma ocup doar de masini de dupa 2000 care au cu totul alte forme si curbe, decit cele ale anilor '80.Am o multime de spoliere in jur,dar nu merge niciuna pe botul patratos de 205.Nu vreau sa o vad la voi la rubrica "kitch tuning". :) |
vezi PM ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2025 4Tuning