![]() |
Machete in lucru - andy design x
4 Attachment(s)
Salut.M-am gandit sa-mi modific putin (putin mai mult:lol:) Volvo-ul.As vrea o suspensie mai joasa, chestii prin interior, alte roti etc. etc.
|
Re: Machete in lucru - andy design x
baftaaaa
|
3 Attachment(s)
La interior nu am umblat, la un moment dat am vrut sa fac interiorul alb sau crem.
La exterior taiat prize in fata, modelat prize si pasaje aripi + praguri, faruri noi tuning, stopuri negre, vopsea rosu si roti de pe Bburago street tuners. Iti doresc bafta si poate te inspiri din a mea ;). Uite cam ce mi-a iesit mie :arrow: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Next:
Volkswagen Beetlee, Maisto 1/64(cred) In principal as vrea sa-i umflu aripile, barele, pragul, apoi leduri, mochetat si alte chestii.Macheta va fi facuta pentru verisoara mea(contra cost, fireste). |
salut!interesante proiecte!la volvo-ul tau din cate vad nu se deschid usile nuh?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ia sa mai invii putin Thread-ul asta.Deci am bagat in lucru(de mai demult) Mercedes-ul SLK.Deocamdata doar l-am mochetat si i-am inegrit un stop.Deoarece urmeaza vacanta vreau sa-i bag si LED-uri si inca cateva chestii(nu prea stiu ce:rolleyes2).Am mai lucrat si la Beetle(l-am decapat si am inceput sa-i decupez usile), si la Volvo(suspensie functionala).Din moment ce am voie sa arat doar 2 machete/zi va arat Volvo-ul si Mercedes-ul.
|
Destul de interesant,dar ce material ai folosit pentru mochetat???Din cate vad o piele,pare sa fie cam ciudata la culoare:???:...
|
Quote:
|
Ceva inedit..servetele umede..:lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning