Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - andy design x (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/202288-machete-lucru-andy-design.html)

andy design x 05-08-10 08:56

Machete in lucru - andy design x

4 Attachment(s)
Salut.M-am gandit sa-mi modific putin (putin mai mult:lol:) Volvo-ul.As vrea o suspensie mai joasa, chestii prin interior, alte roti etc. etc.

VRS 05-08-10 16:11

Re: Machete in lucru - andy design x

baftaaaa

CALIN 79 05-08-10 19:29

3 Attachment(s)
La interior nu am umblat, la un moment dat am vrut sa fac interiorul alb sau crem.
La exterior taiat prize in fata, modelat prize si pasaje aripi + praguri, faruri noi tuning, stopuri negre, vopsea rosu si roti de pe Bburago street tuners.
Iti doresc bafta si poate te inspiri din a mea ;).
Uite cam ce mi-a iesit mie :arrow:

andy design x 06-08-10 08:14

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3566522)
La interior nu am umblat, la un moment dat am vrut sa fac interiorul alb sau crem.
La exterior taiat prize in fata, modelat prize si pasaje aripi + praguri, faruri noi tuning, stopuri negre, vopsea rosu si roti de pe Bburago street tuners.
Iti doresc bafta si poate te inspiri din a mea ;).
Uite cam ce mi-a iesit mie :arrow:

Merci.Cum ai scos rotile?Ca eu nu reusesc fara sa rup ceva.:sadblinky:lol:

andy design x 08-11-10 19:06

3 Attachment(s)
Next:

Volkswagen Beetlee, Maisto 1/64(cred)

In principal as vrea sa-i umflu aripile, barele, pragul, apoi leduri, mochetat si alte chestii.Macheta va fi facuta pentru verisoara mea(contra cost, fireste).

marius3030 12-11-10 08:09

salut!interesante proiecte!la volvo-ul tau din cate vad nu se deschid usile nuh?

andy design x 12-11-10 12:50

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 3805703)
salut!interesante proiecte!la volvo-ul tau din cate vad nu se deschid usile nuh?

Nu se deschid.Nu se deschide la niciuna nimic dar poate se va deschide vreodata ceva.

andy design x 26-01-11 19:07

4 Attachment(s)
Ia sa mai invii putin Thread-ul asta.Deci am bagat in lucru(de mai demult) Mercedes-ul SLK.Deocamdata doar l-am mochetat si i-am inegrit un stop.Deoarece urmeaza vacanta vreau sa-i bag si LED-uri si inca cateva chestii(nu prea stiu ce:rolleyes2).Am mai lucrat si la Beetle(l-am decapat si am inceput sa-i decupez usile), si la Volvo(suspensie functionala).Din moment ce am voie sa arat doar 2 machete/zi va arat Volvo-ul si Mercedes-ul.

timitza09 26-01-11 19:28

Destul de interesant,dar ce material ai folosit pentru mochetat???Din cate vad o piele,pare sa fie cam ciudata la culoare:???:...

andy design x 26-01-11 19:35

Quote:

Originally Posted by timitza09 (Post 4023566)
Destul de interesant,dar ce material ai folosit pentru mochetat???Din cate vad o piele,pare sa fie cam ciudata la culoare:???:...

Am folosit servetele umede:lol::lol::lol:.Daca nu imi plac le pot da jos(am avut grija) dar deocamdata mi se pare detul de frumusel asa.:D

2010 26-01-11 21:41

Ceva inedit..servetele umede..:lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 19:08.

- Copyright 2026 4Tuning