![]() |
5GB iPod Video - in combinatie cu Pioneer: AVH-P5700DVD merita??
3 Attachment(s)
Sal. Doua intrebari pentru cunoscatori.. La un Pioneer: AVH-P5700DVD se merita sa-i mai adapez un iPod sau mai bine cumpar un cd player fara dvd si il combin cu iPod-ul... ex in pic de mai jos
2) pe un ipod de 5gb cate melodii mp3 intra.. Mc |
Re: 5GB iPod Video - in combinatie cu Pioneer: AVH-P5700DVD merita??
1 Attachment(s)
mai am o poza cu pioneer
|
8) pai incap cam 900-1000 mp3-uri ..depinde si de melodii...:lol:
|
imi pare rau sa-ti zic ca nu exista ipod de 5gb in fabricatie actuala. ipod nano e de 1,2,4gb iar video de 30,60gb. si in nici un caz nu exista ipod video de 5gb sau nu a existat vreodata.
pe un pod de 4 gb intra maxim 800 si ceva d melodii. pe un pod de 30 intra cam 7500. |
okay.. scuzele mele.. acum am vazut si eu ca nu exista de 5gb.. uju de 4 cred ca e perfect. Dar de combiantie ce zici???? Merci mult
|
dp meu d vedere un pod se merita in oricare fel. personal am unul si e numai bine cand intru in masina intea unui drum de 9 ore si il pun si uit d el.
|
okay.. 10x o sa iau si un ipod. Nice one
|
Quote:
intradevar ai o calitate mai slaba fata de un cd dar vb lui bad_boy uiti de el la drum lung...:lol::lol: |
Nu exista indoiala ca Ipod'ul merita... si daca tot vrei Ipod ia-l pe cel video. Eu am versiunea slim, de 2 giga si ecran color, dar fara suport pt. clipuri..
Si daca ai de gand sa iti iei sau ai deja pioneer-ul respectiv, si are implicit suport pentru Ipod, atunci clar ca merita combinatia.. Stiu ei de ce :P Sunt curios totusi ce inseamna suportul.. ce stie sa faca... citeste din ipod mp3-urile si eventual clipurile si le reda pe propriul ecran sau doar are functie de "line in" cu un buton fancy in meniu pe care scrie "ipod" |
este bine sa iei dvd-ul si sa legi ipodul la el si controlezi de pe ecranul dvd-ului ipodul. plus ca daca mai ai prieteni cu ipod nu conteaza de care il conectezi imediat....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning