![]() |
Diorame-Garaj Auto 1/24 & 1/43
8 Attachment(s)
Dupa cum scrie mai sus diorama mea este facuta din lemn este la scara 1/24 pentru moment nu am destule accesorii pentru ea dar am comandat cateva la de la 2010.Inauntru intra 3 machete 1/24 plus alte componente pe parcurs cand voi avea timp voi ma face cate ceva la ea.
Accesoriile sunt: Set jante Set cauciucuri Masa de lucru MatchBox O piesa de motor |
Re: Diorama 1/24 Facuta din lemn
4 Attachment(s)
Inca niste poze piese care sunt facut astazi
Accesoriile sunt: Nocturna-Adica bec suspendat :D Euro palet Ridicatoare pentru masini (Nu stiu exact cum se numesc sa imi zica careva va rog frumos) O piesa pe masa MacthBox :P |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ceva nou a sosit pachetul de la 2010 mersi mult de el :X
Accesorii noi: Semn parcarea interzisa 6 Roti de, decor 6 Jaloane Trusa de scule Butoi Canistra Mecanic Pompa de ulei |
Imi place cum a iesit diorama, bine ca ai lasat doar ce este 1/24
Acum ai si mai multe accesorii in ea.. |
Interesanta idee. Astept sa vad ce iese :-) Vad ca ai si figurine, accesorii & stuff, foarte frumos, si par la scara, adica nu sub/supra-dimenisionate. Bafta cu projekt`ul :-)
|
Quote:
|
Frumoasa diorama ta, chiar o sa urmaresc evolutia sa :)
|
2 Attachment(s)
Pentru astazi am facut o cutie pentru roti,am pus inca un o nocturna(un bect) si o poza de grup sa imi ziceti cum a iesit si ce as mai putea sa pun.Cei care detin diorame ori 1/18 ori 1/24 am nevoie de niste sfaturi cum fac dulapuri?
|
FRUMOS. TINE-O TOT ASA!
|
2 Attachment(s)
Pentru astazi o piesa la care ma ajutat foarte mult DrifterGT mersi frumos domnu deci este vorba despre un dulap si o poza cu totul
|
arata ok per ansamblu ... mai trebuie retusat oricum, banuiesc ca mai ai de lucru la ea ... iar dulapul nu arata bine deloc, fa-l din alt material (plastic, lemn)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning