![]() |
Buna
Am si eu un 5 series , e60 ... sunetul nu prea ma multumeste , e un sistem simplu . Ce as putea sa fac sa sune mai tare , bass ? Dati'mi niste sugesti va rog ce ar trebui sa achizitionez , ce marca de produse . va multumesc
|
Re: Buna
Din pacate, bmw-urile sunt cunoscute ca nefiind foarte inzestrate in privinta sunetului. Ce buget ai avea disponibil?
|
1 Attachment(s)
Pot sa te ajut cu sistemele dezvoltate de JehnertSoundDesign special pentru automobilul tau. Integrarea estetica este perfecta, lasand impresia la final ca asa a iesit masina din fabrica.
Panourile se livreaza cu difuzoare si filtre- acestea fiind realizate tinandu-se cont de acustica masini si sunt special construite pentru fiecare automobil in parte in vederea obtinerii unui sunet optim! Link: http://www.jehnert.de/typo3/index.ph...8f196b817b2fc2 Daca se acorda o atentie deosebita si tratamentului din punct de vedere acustic al portierelor, in acest sistem pe 3cai, 2 difuzoare de bas pe 1 portiera, un amplificator adecvat - pentru majoritatea gusturilor necesitatea introducerii unui subwoofer in ecuatie se diminueaza foarte mult. Despre detalii este mult de discutat.... Daca prezinta interes, ma poti contacta pe adresa xxxxxxxxxxx Instalarea dureaza 1zi! |
Nu stiu ce sa spun legat de acele difuzoare sincer...
|
Difuzoarele pana acum 2 ani erau MB Quart din gama Qline... actualmente sunt Jehnert, fiind produse in Germania. Au magnet Neo, fiind foarte usoare si in acelasi timp se satureaza mai greu fata de cele cu ferita.
|
Stimabile domnule unic importator, nu stii ce e curba de histerezis si vorbesti din auzite, bati campii cu ferita versus neo.
Daca bobina ar sta fixa am putea discuta de saturare... Intreaba inginerii "romani" care au proiectat Project 88, vezi ce zic si ei. Aici e numarul unuia din ei : +86.573.868xxxxx. |
Nu pot sa spun ca am un buget fix ....nici mare , nici mic ...daca e ceva de calitate , atunci cumpar ... sti cum e ... sa fie bun dar la un pret ok ...nu ma intereseaza performanta , sau concursurile ...doar sa sune mai bine .
Sa o luam cu inceputul , ar trebui sa schimb boxele din usi prima data? Dupa aceea subwoofer + amplificator ..mentionez ca vreau sa pastrez playerul original al masinii ... si oricum nu as avea loc unde sa pun altul |
Nimeni nici o oferta cu ceva? Joi plec spre constanta , ma opresc o zi la bucuresti , daca cineva de prin zona bucuresti - constanta imi face o oferta cu tot cu montaj , as fi incantat. ms
|
Quote:
ai pm ! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning