Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Opel vs BMW (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/201985-opel-vs-bmw.html)

machupicchu 03-08-10 13:27

Opel vs BMW

Salut, vreau si eu niste pareri in legatura cu urmatoarele masini: Bmw e30 318 motor m40 omologat din 1986 sedan si Opel Kadett Gsi 1.8 din 1985. Ambele avand nevoie de o tinichigirie si o vopsea, ce ati alege in functie de consum, fiabilitate, pret piese? Si va rog si daca se poate sa imi spuneti niste consumuri doar in oras, la mers lejer si la mers forjat.
Astept parerile voastre.
Am uitat sa precizez ca aceste masini au preturi apropiate..diferenta fiind de doar 200E.
Multumesc.

machupicchu 06-08-10 11:23

Re: Opel vs BMW

Nimeni?

machupicchu 10-08-10 19:21

Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu o comparatie intre aceste 2 masini? Puncte tari/slabe ceva?

Bryan 10-08-10 19:24

niciuna...daca chiar vrei un raspuns

Mr.Extasy 10-08-10 20:45

O parere subiectiva: As alege ursul, pt simplul fapt ca imi place foarte mult acest model.

machupicchu 11-08-10 18:08

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 3576965)
niciuna...daca chiar vrei un raspuns

Daca nu ai pareri concrete bazate pe ceva te rog nu te baga in seama degeaba. Sau un R5 GTT am gasit la un pret interesant, dintre cele 3 ce ati alege?

22VIN 17-08-10 01:26

Ar fi mult mai bine daca ai pune poze cu ambele, numar de km (daca printr-un noroc or fi reali).
Ce inseamna ca au nevoie de tinichigerie?

E tentant sa alegi ursul, mai ales pentru faptul ca arata bine, este o masina buna si reconditionata sau cu putin tuning arata excelent. Desigur, nici cu Kadett nu mi-e rusine, mai ales daca chiar este GSi - este o masina destul de buna la condus.
Piese, sincer sa fiu, n-ar trebui sa fie nici scumpe si nici greu de gasit la amandoua; fiind vorba de masini vechi, intretinerea nu este chiar un criteriu clar de comparatie - starea lor ar trebui sa fie cea care face diferenta.

machupicchu 17-08-10 18:05

Putina tinichigerie insemnand ca a dat putin rugina prin praguri, a inflorit putin pe ici-colo, si kadett-ul are aripa spate mancata mai tare de rugina.Km degeaba pun la Bmw pt ca motorul a fost schimbat cu un m40b18 ce avea aproximativ 200.000km iar opelul are cam tot 200.000 dar nu stiu daca reali.

andi_cimpean 17-08-10 20:25

Depinde foarte mult pentru ce model ai făcut pasiune pentru că la etatea lor, ambele sunt babe şi ambele sunt māncătoare de bani!
Acum fără a fi rău, doresc să fac o mică remarcă.
Parcă toată lumea cānd vrea maşină nervoasă, alege un ursuleţ...
Dar Kadett-ul ce are?! :D

vlad300 18-08-10 14:47

Uite o parere ambele te vor ustura la buzunar mai bine incerci o pisicuta din 94-96 gasesti la pana in 3000 euro.

machupicchu 18-08-10 19:21

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3591977)
Depinde foarte mult pentru ce model ai făcut pasiune pentru că la etatea lor, ambele sunt babe şi ambele sunt māncătoare de bani!
Acum fără a fi rău, doresc să fac o mică remarcă.
Parcă toată lumea cānd vrea maşină nervoasă, alege un ursuleţ...
Dar Kadett-ul ce are?! :D

Pai Kadett-ul fata de urs are tractiune fata si cam atat. Dar de asta am postat aici, sa ma ajutati sa ma hotarasc.

andi_cimpean 18-08-10 22:22

Tu īţi cumperi maşina, tu vei rămāne cu ea.
Vrei să īţi dicteze cineva ce să cumperi şi la urmă să regreţi?

Ambele maşini sunt destul de asemănătoare. Acum este chestia de pasiune.

machupicchu 20-08-10 19:06

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3594679)
Tu īţi cumperi maşina, tu vei rămāne cu ea.
Vrei să īţi dicteze cineva ce să cumperi şi la urmă să regreţi?

Pai nu vreau sa-mi dicteze cineva ce sa-mi cumpar, dar ma gandeam ca o sa primesc ceva sfaturi de la posesori de astfel de masini, cu puncte tari/puncte slabe, ce se repede, la ce sa ma uit mai atent daca o sa-mi cumpar modelul respectiv.

All times are GMT +2. The time now is 16:10.

- Copyright 2026 4Tuning