![]() |
VW Passat GL, an 2000
3 Attachment(s)
Vand Volkswagen Passat B4, masina se afla intr-o stare foarte buna, atat mecanic cat si fizic, Itp-ul facut pe bune, recent. Nu troncane, nu bate nimic. Nivel de echipare GL si anume:
- Geamuri electrice fata, - 2 Airbag-uri frontale, - Oglinzi electrice - ABS, - Servo directie, - Climatronic, - Proiectoare, -Discuri frana toate 4 rotile, -Faruri electrice, -Volan reglabil pe inaltime, Masina este foarte intretinuta, toate reparatiile au fost la vw, fost-ul proprietar avand toate modelele de passat, are un interior ingrijit. Schimbat filtre ulei,benzina,aer,polen, schimbat ulei motor si ulei cutie, termostat nou. Pret 3000e Accept si unele variante. tel: 0765.934.931 |
Re: Volkswagen Passat Gl 2000
Am uitat sa spun ca are motor de 2000cmc 8v, 116cp
|
Salut! Spune-mi si mie te rog consumul la ea si masina este cumva in sector 3 (zona Ilioara)? , ca imi pare ca am mai vazut-o pe acolo.
PS: Ce an este? Si cati km? Plus poza interior se poate? |
Quote:
|
Re: VW Passat GL, an 2000
Ok, ms, inseamna ca am confundat-o cu cea din Salajan.
|
Re: VW Passat GL, an 2000
Masina este in service, se reface motorul, masurat vibrochen/ biele, rectificat daca este nevoie, schimbat segmenti,cuzineti, cuzineti palier, garnituri, pompa de apa, distributia... deci motorul va fi in rodaj, 0 km
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
- Copyright 2026 4Tuning