![]() |
Vant ulei pentru transmisie automata sau manuala
3 Attachment(s)
Vand ulei original adus din America de cea mai buna calitate.
Pentru transmisie automata Castrol ATF Import Multi-Vehicle - 25ron Mobil1 ATF D/M - 24ron Pentru transmisie manuala Mobil1 Synthetic Gear Lubricant LS 75W-90 - 34ron pentru a vedea oferta completa www.ulei-sua.com |
Re: Vant ulei pentru transmisie automata sau manuala
Puteti aduce si Dexos 2, 5w30 la bidon de 4 sau 5 litri? Ma intereseaza Mobil1 Synthetic Gear Lubricant LS 75W-90, si ar fi bine sa le iau pe ambele din acelasi loc. Tks.
|
Quote:
Dexos 2 nu stiu ce inseamna, la ce masina vrei sa folosesti. Mobil1 Synthetic Gear Lubricant LS 75W-90 am destul 5W30 de care ca am mai multe modele pentru ce masina, motor, pretu e acelasi si daca era la bidon mare. ca sa vezi toata gama de produse www.ulei-sua.com Ma poti suna sa vb. |
|
sorry
eu am Mobil1 si Castrol aduse din America, daca vrei am si cu specificatii pentru GM. |
As vrea un Mobil 1 Synthetic 5W-30 (3,78litri) si 2 bidoane de Mobil1 Synthetic Gear Lubricant LS 75W-90.
|
se poate face comanda pe site dace esti hotarat www.ulei-sua.com
|
O sa comand pe site da am zis ca e mai simplu aici.
|
e mai bine pe site, sa am acolo toate datele de contact unde sa trimit coletul si nr de telefon, e mai sigur "confidential" astept comanda.
|
Comanda lansata
|
4 Attachment(s)
Uleiuri speciale pentru auto pe benzina import America
Castrol full Sintetic EDGE 5W30 EDGE 10W30 SYNTEC 5W30 Mobil1 full Sintetic Advenced Fuel Economy 0W20 Synthetic 5W30 Advenced Performance 5W30 Truck and SUV 5W-30 Aditivi Cyclo import America Pentru a vedea oferta completa www.ulei-sua.com |
Departament Vanzari
Fix: 0262.220.550 Vodafone: 0736.445.715 Orange: 0754.541.940 E-mail: [email protected] WEB: http://www.autofrontal.ro http://www.ulei-sua.com/ |
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning