Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Daewoo (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo.html)
-   -   Problema Espero (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/201653-problema-espero.html)

Hot_M@n 01-08-10 11:08

Problema Espero

salut
am o problema la espero motor 1.8 :???:
la relanti masina merge perfect , daca aceelerez se accelereaza normal , daca incerc sa tin motorul turat la 1500- 2000 sau mai sus apare problema...intrerupe ,merge sacadat si observ o usoara scadere a turatiei fara sa mai misc acceleratia...
va multumesc si astept parerile voastre :???:

ing3r 01-08-10 12:47

Re: Problema Espero

Cu acceleratia apasata, scade turatia sau are variatii, oscilatii?
Intreb, pt ca si eu aveam/am aceeasi problema...

Hot_M@n 01-08-10 17:56

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3556551)
Cu acceleratia apasata, scade turatia sau are variatii, oscilatii?
Intreb, pt ca si eu aveam/am aceeasi problema...

salut ing3r deci motorul la relanti merge perfect daca accelerez indif in ce treapta merge perfect
dar daca incerc sa merg constant cu a 3 sa spunem la 2000 de ture zici ca i drujba:oops:

ing3r 01-08-10 20:00

TPS ? :D

Hot_M@n 02-08-10 18:20

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3557312)
TPS ? :D

salut ing3r tps map si o groaza de alti senzori...cine stie
probabil e o piesa care face acelasi lucru ca iac ul dar in sarcina nu la relanti...
tps l am schimbat odata acum cv timp ...
in schimb am scos mufa de la map si indif daca accelerez etc nu e nici o diferenta cu el cuplat sau decuplat...

ing3r 02-08-10 20:37

Vezi ca si Banzay a schimbat un TPS si facea mai rau ca celalalt dereglat. Deci, nu exclude nici varianta asta...Acum, nu toate piesele care le platesti la pret de piesa GM au calitatea pe care ar trebui sa o aiba...

Hot_M@n 03-08-10 15:13

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3559836)
Vezi ca si Banzay a schimbat un TPS si facea mai rau ca celalalt dereglat. Deci, nu exclude nici varianta asta...Acum, nu toate piesele care le platesti la pret de piesa GM au calitatea pe care ar trebui sa o aiba...

pai si cum a rezolvat problema?:rolleyes2

ing3r 03-08-10 20:43

Pai a mai cumparat inca un TPS =)) .
Eu nu am zis sigur ca asta e rezolvarea problemei tale, insa e un lucru de verificat.

Hot_M@n 07-08-10 09:48

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3562052)
Pai a mai cumparat inca un TPS =)) .
Eu nu am zis sigur ca asta e rezolvarea problemei tale, insa e un lucru de verificat.

salut am descoprit problema 8)
este vorba de valva unde intra furtunul de la egr asa ca am dat o jos am curatat o arcul e inregula...
treaba e ca dupa ce am pus o la loc a mers cum trebuie cateva minute apoi s a bulit iar :oops:
cred ca trebuie alta

ing3r 07-08-10 10:25

Tu ai EGR, noi nu la 1.5 :)) .

aurel cezar 03-09-10 10:41

Slaut am si o problema cu un espero de 1,8 in relanti oscileaza si are o tendinta de a intrerupe. Am schimbat bujiile si fisele dar tot asa face oare ce poate fi? O sugestie la ce sa ma uit

All times are GMT +2. The time now is 11:46.

- Copyright 2026 4Tuning