![]() |
SANTA POD raceway event 2010 jul
20 Attachment(s)
ce sa mnai zic asa evenimente ce se fac aici in fiecare saptamana,numa in vise .;)acuma mi-am dat seama ce am pierdut ca nu m-am mutat mai repede aici in anglia.
viata de viata din toate punctele de vedere. numai bine voua .zozo |
Re: SANTA POD raceway event 2010 jul
da mai e bine acolo aici totul deja e putred ...saracie mare ,,,etc etc :( au fugit vremurile bune gata.......fain mercedesul ..... da vad ca ti-ai revenit financiarr nu imi trimiti si mie paguba produsa? :):):):):) daca tot ase de fain e acolo :)
|
Re: SANTA POD raceway event 2010 jul
:lol::lol::lol: Nu cred ca-i chiar ase fain :lol::lol::lol:
|
USC Santa pod eventy august 2010
50 Attachment(s)
cel mai tare show din viata meav a fost acesta,dativa si voi cu parerea dar lasati bascalia de o parte.
nui loc ;) si ptr sandu ceva interesant,in generatorrul de bas de la firmaa VIBE facut intro remorcade tir sunt 178 de DB,am rezistat pana la 160,dar am simtit ca imi vine rau si crap in doua si am sarit afara ;))demential.si micutul p0anda de la hertz avea 161 db.dar nu numa spl si HQ. and more and more iar sa nu mai zic de peugeotul 206 cu doua motoare ,in spate un v6 3 l ,si in fata originalul,si e si 4 ori 4. |
Re: USC Santa pod eventy august 2010
foarte fain...cand va fi si la noi asa ceva...orikum ce fain arata mashinile lasate pana in pamant...se vede k nau gropi peakolo :(
|
Frumos
Fetele parca's mai dragute pe meleagurile noastre, nu Zozo? :) |
sunt altundeva fete mai dragute ca ale noastre?
|
baa ce tareiiii tiruuuuuuuuuu :):):) si io vreau ase ceva :):):)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning