![]() |
Sisteme DVD/CD/MP3 In-dash
3 Attachment(s)
PYLE PLPK5TVD 5\" INDASH MONITOR w/ DVD PLAYER
SPECIFICATIONS Eject/Flip-Up 5\" Color TFT LCD Monitor Resolution: 960 x 234 Dots AM/FM Receiver In-Dash Unit Appears To Be Standard Car Radio Wireless Remote Control NTSC/PAL System ISO/DIN Mounting Maximum Power: 4 x 60 Watts In-Dash DVD Player Audio CD/CDR/CDRW/MP3 Compatible Full Function Remote Handset Multi Language On Screen Display Menu Multi-Angle Function Parental Control Digital Audio Out-Coaxial Dolby Digital Playback DTS Playback Front Panel A/V Input 2 x A/C Input 1 x Video Output Last Position Memory Fits Double DIN and Universal Pret: 22.500.000 Lei --------------------------------------------------- PYLE PLDINTV7 7\" TFT/LCD MONITOR w/ DVD/CD PLAYER SPECIFICATIONS Fully Motorized 7” Wide Screen Color TFT/LCD Display DTS Dolby Prologic ll Decoder/Processor Fiber Optic Output Use For 5.1 FM/18ch/AM/18ch Audio CD Changer Control 6-Channel RCA Line Level Output SRS FOCUS,SRS 3D Stereo Sound Controller 200-Watt (50W x 4Ch)& Center 18W IR Remote Control 30 Station Memory AV1,AV2,AV3/AV4 (AUX) No Need For Separate TV Antenna Pret: 40.000.000 Lei ----------------------------------------------------- PYLE PLTVD7IN 7\" TFT/LCD MONITOR w/ DVD/CD/MP3 PLAYER SPECIFICATIONS Fully Motorized 7” Wide TFT/LCD Monitor Pixels: 336,960 (1440 x 234) Adjustable Viewing Angle For Right/Left Preset Scan & Best Station Memory DVD/MP3/CD-R/CD-RW DISC Compatible Tone Control (Treble and Bass) 4 CH Preamp Line Out 1 Optical Digital Output (Head Unit) For Connecting 5.1 CH Decoder IR Remote Control Auto Dimmer 1 Video Input For Rear View Camera Rear View Camera Angle Control 1 A/V Output For Rear Monitor Either A/V 1,2 Input Or A/V1 Input & CD/DVD Changer Input Instead Of AV2 For Additional Source Access NTSC/PAL Diversity TV Tuner System Compatible w/ Pyle® PLDVDCH6, 6 Disc DVD Changer and Lanzar® SVCH6 6 Disc CD Changer Progressive Scan Multi Source Control Total 200W Power Outputs (50 Watts x 4CH) Power Source Voltage: 14.4V DC Dimensions: Main Unit: 7”W x 1.96”H x 6.29”D Tuner Amp Unit: 6.53”W x 1.49”H x 10.47”D Pret: 52.000.000 Lei Produse noi, garantie.[/b] |
garantzie :shock:
cum ai resuit sa vorbesti cu aia de la Pyle, ca nu stiu daca ofera garantie inafara statelor, nu? oricum, preturi bune si produse bun, succes cu vanzarea :wink: |
Hondare, croame nu vinzi nene? :lol: :lol: :lol:
|
Toate au garantie limitata pe 1 sau 2 ani, trimit produsul defect in SUA, il primesti repede inapoi reparat sau unul nou, firma plateste toate taxele, inclusiv de shipping dus-intors.
FXN, tu ia-ti carnet, si dupa aia viseaza croame... |
sal
mai ai dvd ala la 22.5 mil?Cat mai lasi la pret?dai si facutura la el?
Astept raspuns la [email protected] Mersi |
la anul mai aduc. si factura daca vrei.
|
ai vandut tot ce=ai adus Hondare? cum au prins la oameni?
|
Nu. Am adus numai pt cei care au cerut cat eu eram in SUA.
Nu prea a mers. Desi, acum, dupa e m-am intors, lumea imi zice ca vrea. Oricum, e mai bine sa dai cam 20.000.000 pe un sistem complet de firma americana decat 1.000 $ pe und DVD Pioneer dar fara ecran... Nu stiu, vedem la anul, cand ma mai duc. |
da, ciudat, io ma asteptam ca astea care le-ai pus aici la vanzare sa le veinzi in 2-3 saptamani max, la preturile alea, mai ales ca nu exista pe piatza in alta parte decat pioneer & co care-s MULT mai scumpe. Nu prea inteleg de ce n-au prins.....poate inca nu e asa la moda in RO chestia cu dvd-u inmasina
|
si asta cu moda, dar si lipsa banilor mah...
Iti dai seama, ca lumea nu prea are bani asa, cu una cu doua, si cei care au, isi iau de la Bose in sus... |
da, asta e naspa, ca sunt prea mair extremele, adica ori n-ai deloc ori ai de alpine de 3mii de coco.....asta e
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning