![]() |
Ajutor pentru achizitionarea unui Mp3 auto
Salutare. Am un Logan si vreau sa-mi schimb player-ul de fabrica.Ce imi puteti recomada in 500ron?
|
Re: Ajutor pentru achizitionarea unui Mp3 auto
Alpine CDA-9812RB sau daca gasesti un Alpine 9853 la banii astia ar fi si mai ok!
|
Daca vrei un aparat nou cu garantie ai variantele astea :
Alpine CDE-111RM sau Pioneer DEH-2200UB Eu unul recomand unul din producatorii astia .... Alpine sau Pioneer. Ti-am dat si link-uri la doua magazine de la care am mai cumparat si eu si sunt ok ;) PS: Daca am gresit ca am pus si link-uri rog un admin sa modifice si nu o sa mai fac pe viitor :D |
Mi-ar placea un 9853, dar ma gandesc sa-l iau nou. Cred ca merg pe mana lui Razvy.merci frumos
|
9853 nu se mai fabrica de ceva ani!
Incearca altceva! |
Un Clarion CZ309E de la Metro sau Real cu 550-600 lei?:idea:
|
Quote:
Alpine-ul are 3way/time allign/eq parametric pe 5 canale etc.. Acum depinde daca folosesti sau nu functiile respective! |
Da, stiu ca nu are functiile Alpine-ului, dar in pretul asta nu am gsait nici eu altceva mai bun:rolleyes2
Si eu sunt in cautarea unui player si deocamdata m-am oprit la acest model... |
Sincer ca sunet Alpine e in top si personal cred ca suna mai bine decat Clarion ;) ....
+ si Pioneer cred ca e peste Clarion |
Quote:
|
Eu ma refer stric in aceiasi gama de pret ..... daca analizam 500-600 RON (asta e doar un exemplu) clasamentul meu e asa:
Alpine Pioneer - Kenwood Clarion |
te`ai hotarat pana la urma?...daca da sa`mi zici si mie ce si cum...si eu imi caut un mp3 dar chiar nu stiu ce sa cumpar....eu prefer un pioneer(nu stiu de ce da`multa lume zice ca`s buni la HU :-?? )...eu m`am gandit la un buget de 700-800ron...si vreau ceva cu reglaje mai complexe...daca cineva poate sa`mi spuna ce si cum....vad ca si APLINE`u este la mare cautare ....
|
Salutare,
Dupa mici cercetari am hotarat sa-mi iau Alpine 111RM,si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning