![]() |
Renault 9 diesel
salut,am si eu niste intrebari pt cunoscatori,mai ales pt cel cu renaultul alb de cj,am si eu un renault 9 din 85 motor diesel 1,6 si as vrea sa il "aranjez " un pic,as vrea mai mult p afara....dar nu stiu unde as putea gasi spiler fata si spate kre sa se potriveeasca la visinica mea.....deci astept idei d la voi,ms
|
Re: Renault 9 diesel
ma ... vorbesjte cu baietzii care lucra in fibra si intzelege'te cu ei, sigur gasesjti ceva, in comertz de gasit nu prea gasesjti nimic sa fie facut de vre'o firma ... eventual pt fatza de la R 11 turbo da cam greu ... la spate la fel si la praguri la fel ... o sa ai poate probleme la aripile spate daca vrei ceva rotzi mai late ... de asemanea cu telescoapele - handicap spate ca ii bara de torsiune si nu are arcuri ... acolo eventual telescoape pe gaz sau pe ulei intarite ... pe fatza posibil sa gasesjti arcuri sport de la R 11 turbo, mi se pare ca potrivesc si de la R Scenic si peugeot 205 ... daca mai ai nelamuriri intreaba ... bafta
|
ms man si k idee km cati banutzi ai bagat in r9 al tau k mi se pare supertare;)
|
... multzi ...
|
am un renault 9 modificat, referitor la antrebarea ta am niste idei: se potrivesc spoilere de renault 11 samade, spui ca e an fabricatie 85 am sa fac niste poze la a mea si ai sa vezi cum vine pt k al meu e din 87 si am faruri de 11 an 2 usi. la motor nu prea ai ce sai faci decat sa al comprimi un pic si sa ai pui filtru sport. daca mai ai alte antrebari ma gasesti pe mess. adresa de mess e tatuadrian.
|
Salut am un renault 9 modificat, referitor la antrebarea ta am niste idei: se potrivesc spoilere de renault 19 samade, spui ca e an fabricatie 85 am sa fac niste poze la a mea si ai sa vezi cum vine pt k al meu e din 87 si am faruri de 11 an 2 usi. la motor nu prea ai ce sai faci decat sa al comprimi un pic si sa ai pui filtru sport. daca mai ai alte antrebari ma gasesti pe mess. adresa de mess e tatuadrian.
|
poti posta niste poze:D sa ne facem o parere si sa`ti dam niste sfaturi:D
|
voi posta cat de curand niste poze ;)dupa o lunga perioada de pauza:D
|
mai ai renault 11 >> dak ai intra pe molady11 mess
|
stie cineva unde gasesc si o usa spate dreapta de renault 9, 1.2?
id mess abaran25 |
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning