![]() |
VW Golf III
5 Attachment(s)
Vand golf 3 an fabricatie 1995 1.4 ABD
2x airbag trapa electrica 2 pozitii ceasuri de gti elemente interior foliate cu carbon geamuri fumurii autorizate (spate) interior recaro gti edition in stare impecabila scaun sofer reglabil pe inaltime alarma si inchidere centralizata sistem audio 4+1 (difuzoare sony +woofer jbl) amortizoare si arcuri FK distantiere FK toate 4 jante RH pe 16/195/45 cu 9J toate 4 evacuare remus cap coada inox cu un sunet frumos la spate sa scos stergatorul pentru un aspect mai curat pe fata sa facut trecere la un singur stergator semnalizari laterale HELA faruri HELA g4 look stopuri lexus style fumurii admisie K&R capota jom ( nu este o capota clasica sudata si prelungita) grila FK amortizoare capota golf 4 style Peoiectoare servo directie servo frana prelungire vr6 2725 euro sau variante (la variante nu accept masini de bulgaria sau neinmatriculate, nu vreu nici dacii sau alte prostiii) NU DEZMEMBREZ NIMIC DE PE MASINA 0727304502 |
Re: vw golf German style
Ma intereseaza,dar fara folii si cu suspensie normala,nu sport.Cum e la interior?Exista poze?
|
1 Attachment(s)
Quote:
daca vrei fara ti le dai jos am vazut ca ai un topic in care cauti golf, acesta se vinde cum e in poze. Are modificari intradevar sunt facute in germania si automat nu am piesele stok masina are 5 luni de cand e in tara |
ce consum are aprox? urban ma int mai mult. ms
|
Quote:
In ciuda faptului ca are jante pe 16 si evacuare consumul nu sare de 7% |
Quote:
Multumesc foarte mult moderatorului care a avut bunavointa de a imi modifica titlul anuntului, acuma poate se simte si imi explica si de ce. up pentru golful galben GERMAN STYLE Masina a primit distributie noua, curea accesorii noii filtre noi, nu este o masina alergata se merge cu ea doar sambata in rest cu sora mai tanara si alba |
Re: VW Golf
poate te intereseaza
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...3000-euro.html |
hai sus cu galbenul
|
Quote:
hai sus cu golful ............. |
sus cu golful la pret negociabil
Masina a primit mp3 alpine si woofer hert......la oferte serioase se da cu totul |
sus cu golful la pret negociabil
|
fenomenal merge forumul asta ......mai bine ca niciodata, multumesc moderatoriilor pentru sprijinul acordat...
VANDUT |
| All times are GMT +2. The time now is 14:11. |
- Copyright 2026 4Tuning